NIEUWSShanling

De MG800 van Shanling is een in-ear hoofdtelefoon met een titanium behuizing

Het Chinese Shanling heeft de MG800 aangekondigd. De MG800 is het nieuwe vlaggenschip van de vloot van dynamische in-ear hoofdtelefoons en de behuizing is gemaakt van titanium. De beschikbare informatie is nog wat karig en ook is nog geen prijsinformatie bekend gemaakt, maar de beschikbare informatie willen wij alvast delen met onze lezers.

Shanling MG800

Het Chinese Shanling maakt vooral draagbare audiospullen en in-ear hoofdtelefoons zijn een belangrijk deel van het portfolio van de fabrikant. De MG800 is de nieuwste hoofdtelefoon van het bedrijf en het is meteen het nieuwe vlaggenschip van de in-ear hoofdtelefoons.

De MG800 is voorzien van zogenoemde DLC Diaphragm Dynamic Drivers die een diameter hebben van elf millimeter. De behuizing is gemaakt van titanium van vliegtuigkwaliteit. Titanium is licht en bijzonder sterk en dat zou de geluidskwaliteit ten goede moeten komen. De oordopjes hebben een semi-open ontwerp.

Shangling levert Audio Tuning Nozzles mee, pasvormen die ook het geluid beïnvloeden. De gebruiker heeft dan ook een zekere vrijheid om het geluid naar zijn eigen smaak aan te passen.

De kabel van de MG800 is afneembaar, want de MG800 is voorzien van MMCX-connectoren. Een hoogwaardige kabel wordt meegeleverd, maar de gebruiker kan dus ook een andere kabel aansluiten.

We weten nog niet wanneer de levering zal beginnen en ook hebben wij nog geen prijsinformatie voor de Benelux vernomen.


EDITORS' CHOICE