NIEUWSAudiovector

Audiovector R OnWall: muurhangende luidsprekers met het DNA van de R-Series

De in Denemarken gevestigde luidsprekerfabrikant Audiovector heeft muurhangende versies uitgebracht van zijn bestaande modellen in de R-Series. Er zijn drie verschillende modellen, maar die zijn precies even groot, t.w. 43 x 23 x 8,9 centimeter. De verschillen zitten vooral in de geplaatste drivers en de maximale belastbaarheid. 

Audiovector R OnWall

De Audiovector R-Series OnWall modellen beschikken over dezelfde technologie als de reguliere leden van de  R-Series. Audiovector zegt dat het concept van de R-Series-wandluidsprekers enigszins onconventioneel is als het gaat om custom-install luidsprekers (CI).

Er zijn drie verschillende modellen en het zijn alledrie drieweg basreflex systemen met een enkele lang slag woofer, gecombineerd met twee middentoners. Audiovector heeft de eigen met de hand gebouwde Evotech dome-tweeter in de Signature geplaatst. De Avantgarde en Arreté zijn voorzien van een Air Motion Tweeter (AMT).

Audiovector R OnWall: Air Motion Tweeter

De AMT is uitgevonden door Dr. Oscar Heil in de jaren zeventig van de vorige eeuw. Het membraan is vrijwel massaloos vergeleken met membranen gemaakt van ander materiaal, De AMT’s van Audiovector halen met gemak 50 kHz met een fijne spreiding in zowel het horizontale als het verticale vlak. Een speciaal raster op de Arreté modellen is ontworpen om de reproductie van fijne details te optimaliseren en sisklanken te minimaliseren.

Audiovector R OnWall: prijzen en leveringsinformatie

De Audiovector R-Series OnWall modellen zijn verkrijgbaar in zwart mat en wit zijde met aangepaste kleuren op aanvraag. Bij alle luidsprekers wordt een stoffen rooster meegeleverd. Prijsinformatie voor de Benelux hebben wij nog niet vernomen.

MERK

EDITORS' CHOICE