Pro-Ject Power Box RS2 Phono: voeding voor draaitafel en phono-versterker (tegelijkertijd)

Het Oostenrijkse Pro-Ject Audio Systems heeft de Power Box RS2 Phono uitgebracht, een krachtige externe voeding die zowel een phono-versterker als draaitafel van Pro-Ject tegelijkertijd van voedingsstroom kan voorzien, mits sprake is van een voedingsspanning van 15 Volt. De Power Box RS2 Phono is in de basis een lineaire voeding met in het hart een ringkerntransformator.

Pro-Ject Power Box RS2 Phono

Voor een optimale geluidskwaliteit hebben draaitafels en phono-voorversterkers (en goed beschouwd alle audioapparatuur) een goede voeding nodig. De nieuwe Power Box RS2 Phono van het in Oostenrijk gevestigde Pro-Ject Audio Systems biedt een optimale voeding van de hoogste zuiverheid en stabiliteit voor een draaitafel en een phono-voorversterker tegelijkertijd.

De Power Box RS2 Phono is lineaire voeding die bestaat uit een extra grote ringkerntransformator. De ringkerntransformator biedt volgens de fabrikant aanzienlijk meer vermogensreserves dan standaard voedingen. Door de zeer lage uitgangsimpedantie en de hoge afvlakcapaciteit van 10.000 uFzijn er geen beperkingen aan de stroomvoorziening. E.e.a. leidt volgens Pro-Ject tot een hogere geluidskwaliteit.

De voeding heeft twee uitgangen en is geschikt voor alle Pro-Ject draaitafels met een gelijkspanningvoeding van 15 Volt. De uitgang voor de phono-versterkers levert 18 Volt

Pro-Ject Power Box RS2 Phono: prijs en leveringsinformatie

De Pro-Ject Power Box RS2 Phono kost net geen 900 euro en is verkrijgbaar in een zwarte of zilverkleurige uitvoering.

 

MERK

EDITORS' CHOICE