NIEUWSAudio Pro

Audio Pro T3+ Aqua: speelt alle zomerhits (en andere muziek)

Met de zomervakantie voor de deur heeft het Zweedse Audio Pro de T3+Aqua gelanceerd, een Bluetooth-luidspreker die is voorzien van een zomers laagje turquoise verf. De T3+ Aqua heeft drie drivers aan boord. De batterij heeft een capaciteit van twaalf uur indien op volle kracht wordt gespeeld, maar dat is niet erg sociaal op een vol strand. Op halve kracht kan de T3+ Aqua circa dertig uur muziekplezier leveren.

Audio Pro T3+ Aqua: gelimiteerde oplage in een zomerse turquoise kleur

Het Zweedse audiobedrijf Audio Pro heeft een nieuwe in oplage gelimiteerde versie van zijn bestaande T3+ aangekondigd, een Bluetooth-luidspreker die normaal gesproken verkrijgbaar is in de kleuren zwart, wit en grijs. Audio Pro heeft dezelfde luidspreker nu ook in een turquoise kleur uitgebracht. Dat past mooi bij een wit strand en een azuurblauwe zee. De frisse verf daargelaten is de limited edition T3+ Aqua technisch gezien een kopie van de klassieke T3+.

De batterijduur is dertig uur op halve kracht en twaalf uur op volle kracht. Wanneer zet je je bluetooth-luidspreker op volle kracht? In elk geval niet op een vol strand. Ook niet op het balkon van een huis in een drukke stad. Met een beetje teruggedraaid volume kan de T3+ Aqua in elk geval behoorlijk lang muziek spelen.

De T3+ Aqua weegt 2,1 kilogram en meet 115 x 215 x 135 millimeter (H x B x D). Aan de bovenkant is een handgreep geplaatst. Audio Pro heeft twee tweeters geplaatst met een diameter van 0,75 inch en een enkele woofer. Een klasse D versterker met een vermogen van 25 Watt brengt de conussen in beweging. Muziek komt binnen via Bluetooth of via de 3,5 millimeter jackplug-ingang. Ten slotte, hoewel de T3+ Aqua een beetje appelleert aan een strandgevoel, is het geen waterdicht toestel.

Audio Pro T3+ Aqua: prijs en leveringsinformatie

De T3+ Aqua is verkrijgbaar via de website van Audio Pro en vele andere websites. De adviesprijs is 200 euro.


EDITORS' CHOICE