Master & Dynamic MW75: draadloze over-ear hoofdtelefoon met ANC

De in de Amerikaanse stad New York gevestigde hoofdtelefoonbouwer Master & Dynamic heeft een nieuwe Active Noise Cancelling (ANC) over-ear hoofdtelefoon aangekondigd genaamd MW75. De moderne MW75 levert volgens de fabrikant een krachtig geluid in een elegant en robuust ontwerp. Een uitstekende akoestiek en een nauwkeurig afgestemde ANC met de inzet van acht microfoons en een batterijduur van 28 uur zorgen volgens de fabrikant voor een intensieve luisterervaring.

Master & Dynamic MW75

“Zoals bij al onze ANC-producten wilden we een hoofdtelefoon maken met een geavanceerd, weloverwogen ontwerp en actieve ruisonderdrukking die de algehele geluidservaring verbetert in plaats van er afbreuk aan te doen. Met de MW75 kun je overal gaan en de muziek horen zoals het bedoeld was,” zo verklaart Jonathan Levine, oprichter en CEO van het Amerikaanse Master & Dynamic.

De nieuwe MW75 beschikt over drie actieve ruisonderdrukkingsmodi die zijn ontworpen om de integriteit van het kenmerkende Master & Dynamic-geluid te behouden, geleverd door optimaal geplaatste drivers met een beryllium membraan van veertig millimeter. Nieuwe Adaptive Active Noise Cancellation maakt gebruik van vier microfoons per oorschelp om ANC intuïtief aan te passen aan het omgevingsgeluidsniveau voor een naadloze audio-ervaring in elke omgeving, met name onderweg. Gebruikers kunnen ook toegang krijgen tot twee extra ANC-modi, hun geluid afstemmen met EQ-aanpassingen en toegang krijgen tot Ambient Listening-modi om af te stemmen op hun omgeving via de M&D Connect-app.

Ontworpen om op te vallen, zijn de MW75 modern en verfijnd met hun strakke lijnen. De oorschelpen zijn gemaakt van lichtgewicht en duurzaam aluminium, terwijl zacht leer, traagschuim en lamsleren details het luistercomfort over lange afstanden verhogen. Een unieke ring van aluminium gaas omringt een plaat van gehard glas en zorgt ervoor dat de microfoons niet zichtbaar zijn voor een naadloze look.

Een bundelvormende array met vier microfoons per oorschelp en akoestisch afgestemde microfoonkamers werken samen om windgeruis en ander ongewenst omgevingsgeluid weg te filteren voor consistent heldere gesprekken. De MW75 biedt een totale batterijduur van 32 uur, waarvan 28 met ANC geactiveerd. Een oplaadbeurt van 15 minuten is voldoende om de hoofdtelefoon zes uur van stroom te voorzien.

Detectie op het hoofd zorgt ervoor dat de muziek automatisch pauzeert wanneer de hoofdtelefoon wordt afgenomen zodat de batterij niet onnodig wordt gebruikt. Bluetooth 5.1-technologie biedt betrouwbare connectiviteit binnen een bereik van dertig meter. Meegeleverde accessoires zijn onder meer een USB-C naar 3,5 mm-kabel, 6,35 millimeter adapter en dual-plug flight adapter voor analoog luisteren via een pc, tijdens de vlucht en meer.

Master & Dynamic: prijs en leveringsinformatie

De MW75 Active Noise-Cancelling Wireless Headphones van Master & Dynamic zijn vanaf 28 juni 2022 verkrijgbaar in zwart leer/gunmetal, grijs leer/zilvermetaal en bruin leer/zilvermetaal voor een prijs van net geen 600 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE