NIEUWS

Het Britse Moor Amps heeft zijn eerste producten gelanceerd en dat zijn twee eindversterkers en een voorversterker

Moor Amps is een nieuwe en kleine audiofabrikant gevestigd in Groot-Brittannië en het bedrijf zal zijn eerste producten aan het publiek tonen op de North West Audio Show komend weekend in de Engelse plaats Cheshire. Het portfolio van het bedrijf bestaat op dit moment uit een tweetal eindversterkers genaamd Angel 4 en Angel 6 en een voorversterker genaamd Angel Pre. We weten niet of de versterkers van Moor Amps de Noordzee zullen gaan oversteken, maar de beschikbare informatie willen we vast delen met onze lezers.

Moor Amps

Moor Amps is een klein Brits bedrijf dat lokale leveranciers in het VK voor alle productie. “Alle eindmontage en tests zijn in-house om ervoor te zorgen dat we producten van de hoogste kwaliteit verzenden die voldoen aan onze veeleisende muzikale normen,” aldus de verklaring van de fabrikant. De eerste drie producten van het bedrijf staan komend weekend op de North West Audio Show.

We weten niet of de producten ook in de Benelux gedistribueerd zullen gaan worden. De prijzen in Britse ponden zijn slechts een indicatie, want een belangstellende in de Benelux moet natuurlijk rekening houden met wisselkoersschommelingen, transportkosten, invoerheffingen en het lokale BTW-tarief.

Moor Amps Angel 6: tweekanaals eindversterker

De Moor Amps Angel-6 Dual Mono Power Amplifier is een ultra lineair ontwerp met lage feedback die een vermogen van 150 Watt per kanaal aan acht Ohm en 300 Watt per kanaal aan vier Ohm kan leveren. De Angel 6 kan zelfs 580 Watt per kanaal aan twee Ohm leveren.

De Angel 6, die 29 kilogram weegt, heeft een totale afvlakcapaciteit aan boord van 200.000 uF. Het opgegeven frequentiebereik loopt van 5 Hz tot 50 kHz (+/- 1 dB).

De adviesprijs is 8.495 Britse ponden.

Moor Amps Angel 4: iets lichtere tweekanaals eindversterker

De Angel 4 Dual Mono Power Amplifier is een kleinere versie van de Angel 6 en kan de helft van het vermogen van de Angel 6 leveren.

De adviesprijs is 4.995 Britse ponden.

Moor Amps Angel Pre: analoge voorversterker

De Angel-Pre Amplifier is een passief voorversterker met gebufferde uitgangen. De gebruiker heeft vier cinch-lijningangen tot zijn beschikking. Signaal komt naar buiten via een cinch-uitgang en een XLR-uitgang. Er is ook een cinch-uitgang voor bijvoorbeeld een hoofdtelefoonversterker en een uitgang om een opname-apparaat aan te sluiten (Tape Out).

Moor Amps heeft een gemotoriseerde ALPS-potmeter geplaatst en een fraaie aluminium IR-afstandbediening wordt meegeleverd.

De adviesprijs van de Moor Amps Angel Pre is 2.795 Britse ponden.

Meer weten? Kijk dan op de website van Moor Amps.


EDITORS' CHOICE