Leema Acoustics kondigt Quantum-productlijn aan

De Britse audiofabrikant Leema Acoustics heeft een nieuwe productlijn genaamd Quantum aangekondigd. De leden van de Quantum-productlijn zullen voor het eerste worden getoond aan het publiek op de komende North West Audio Show in Cheshire in Groot-Brittannië (18-19 juni a.s.). De eerste leveringen zullen naar verwachting een paar maanden later gaan plaatsvinden.

Leema Acoustics Quantum

Leema Acoustics, in 1998 opgericht door twee geluidstechnici die voor de BBC hebben gewerkt, zal de nieuwe Quantum-lijn laten debuteren op de audiobeurs die komend weekend in de plaats Cheshire in Engeland zal plaatsvinden. De Quantum-productlijn bestaat uit een viertal apparaten, t.w. de Electron CD-speler, Positron-streamer, Neutron DAC/voorversterker en Graviton-eindversterker. De Quantum-lijn is volledig ontworpen, ontwikkeld en gebouwd in de Welshpool-fabriek in Powys in Wales.

Centraal in de nieuwe productlijn staat de nieuwe Neutron en Graviton voor/eind-combi. De Neutron DAC/voorversterker profiteert van een MM/MC phonotrap, multi-input DAC, plus zowel gebalanceerde als ongebalanceerde ingangen, terwijl de Graviton 150 Watt aan acht Ohm klasse AB vermogen biedt. De Electron CD-speler is voorzien van een ES9018 Sabre DAC en profiteert van coaxiale digitale en hoofdtelefoonuitgangen. Over de Positron-stremer is nog niets bekend gemaakt.

De volledige technische details en prijsinformatie van de nieuwe Quantum-productlijn zullen in de komende maanden worden bekend gemaakt als de productie en levering beginnen.


EDITORS' CHOICE