NIEUWSSkullcandy

Skullcandy viert 'Alle Liefde, Altijd' met de lancering van de Inequality Crusher Evo over-ear hoofdtelefoon

Hoofdtelefoonmerk Skullcandy heeft een nieuwe draadloze over-ear hoofdtelefoon aangekondigd met de wat lange naam Inequality Crusher Evo. De Inequality Crusher Evo valt op door zijn kleurrijke uiterlijk. Skullcandy verwijst naar de Pride maand en een gedeelte van de verkoopopbrengst van de Inequality Crusher Evo, die 200 euro gaat kosten, zal worden gedoneerd aan het LGBTQIA+ mental health programma van To Write Love on Her Arms.

Skullcandy Inequality Crusher Evo: opvallende kleurrijke hoofdtelefoon met een boodschap

Hoofdtelefoonmaker Skullcandy lanceert een nieuwe samenwerking met lange termijn partner “To Write Love on Her Arms” (TWLOHA), een non-profit organisatie die zich inzet om hoop en hulp mogelijk te maken voor jongeren die te maken hebben met depressies, verslavingen, zelfverminking en suïcidaliteit. TWLOHA bestaat om aan te moedigen, te informeren, te inspireren en ook om direct te investeren in behandeling en herstel.


De limited-edition Inequality Crusher Evo heeft een design die het vieren van 'all love, 'all the time' benadrukt en dus niet alleen tijdens Pride Maand. Ja, het is een zeer kleurrijk en opvallend ontwerp en de drager zal zeker de aandacht van omstanders trekken.

“De LGBTQIA+ community heeft meer dan gemiddeld te maken met depressies, PTSD en angststoornissen. Deze realiteit, gekoppeld met Skullcandy's steun voor gelijke rechten voor iedereen, is waarom deze samenwerking met To Write Love on Her Arms zo belangrijk voor ons is,” zegt Jessica Klodnicki, Chief Marketing Officer bij Skullcandy. “De limited-edition Inequality Crusher viert 'liefde' het hele jaar door. Als merk zijn we trots dat we kunnen bijdragen aan bewustwording, middelen beschikbaar kunnen stellen en onze liefde en support voor de LGBTQIA+ community kunnen tonen.” De Inequality Crusher komt in de unieke regenboog Pride kleuren en heeft de Progress vlag en “All Love'' inscriptie die de LGBTQIA+ community vertegenwoordigt en steunt.

Skullcandy Inequality Crusher Evo: technische aspecten 

  • 40 uur batterijduur + Rapid Charge
  • Crusher aanpasbare Sensory Bass
  • Personal Sound via Skullcandy App
  • Call, track en volumecontrole via touch controls
  • Ingebouwde Tile Finding Technologie
  • Flat-folding en opvouwbaar

 

Skullcandy Inequality Crusher Evo: prijs en leveringsinformatie

Vanaf begin deze maand is de Inequality Crusher Evo te reserveren en de eerste leveringen zullen vanaf half juni plaats gaan vinden. De Inequality Crusher Evo wisselt voor 200 euro van eigenaar. Een gedeelte van de opbrengst van de Inequality Crusher wordt gedoneerd aan het LGBTQIA+ mental health programma van To Write Love on Her Arms. Meer weten? Kijk dan op de website van Skullcandy.


EDITORS' CHOICE