NIEUWS

Campfire Audio kondigt Trifecta aan en toont deze nieuwe in-ears op HEM 2022

De Amerikaanse hoofdtelefoonbouwer Campfire Audio heeft op de High End München een fraaie en tevens zeer prijzige in-ear hoofdtelefoon genaamd Trifecta aangekondigd die bovendien in een gelimiteerde oplage zal worden gemaakt. De Trifecta heeft afneembare kabels en Campfire Audio maakt meteen van de gelegenheid gebruik om een nieuwe collectie kabels te lanceren.

Campfire Audio Trifecta: non-plus-ultra bekabelde in-ear hoofdtelefoon

Campfire Audio heeft op de High End München zijn nieuwste in-ear hoofdtelefoon aan het publiek gepresenteerd. De Trifecta is een geheel nieuwe premium in-ear hoofdtelefoon die gericht is op de luxe audiofiele markt. De Trifecta is naar eigen zeggen het hoogtepunt van Campfire's nieuwste innovaties op het gebied van hoofdtelefoonontwerp en bouwt voort op de kenmerkende mix van kwaliteitscomponenten en vakmanschap van het merk voor een verhoogde luisterervaring. Ja, dat kost een paar centen. De Trifecta gaat vanaf 30 juli 2022 in de verkoop voor een prijs in de VS van 3.375 dollar in een eerste beperkte oplage van 333 exemplaren. Wat de Trifecta in de Benelux zou kosten is op dit moment nog niet bekend,

Wat krijgt de koper voor deze prijs? De Trifecta omhult de luisteraar volgens de fabrikant in rijke, torenhoge golven van sonische impact. De verbluffende presentatie en opvallende stijl produceren een verbazingwekkende ervaring in vorm, functie en esthetiek. Dat is fraaie marketingpraat. Nu graag nog wat technische details als het kan. Die geeft Campfire Audio ook.

De optisch heldere nylon behuizing biedt een venster op de interne componenten en onthult drie tien millimeter dynamische drivers met een ADLC-membraan in vergulde behuizingen. Individueel gepoorte drivers staan tegenover elkaar in een unieke driehoekige configuratie en de prestaties worden verbeterd door een akoestisch afgestemde kamer. Samen creëren deze drie custom drivers een adembenemend geluid.

Debuterend samen met de Trifecta is een vernieuwde kabelcollectie van Campfire Audio, t.w. verzilverde koperen kabels met een hoge zuiverheid en aansluitingen uitgevoerd in naar keuze 2,5, 3,5 en 4,4 millimeter jackpluggen.

Campfire Audio Trifecta: technische gegevens 

  • Drie stuks aangepaste 10 mm ADLC Diafragma Full Range Dynamic Drivers
  • Vergulde driver-behuizingen
  • Optisch heldere nylon body styling
  • Roestvrijstalen uitloop en MMCX-ingangen
  • Aangepaste MMCX componenten van beryllium en koper
  • Hoge zuiverheid verzilverde koperen interne bekabeling

 

Campfire Audio Trifecta: accessoires 

  • Nieuwe verzilverde koperen aansluitkabels (3,5 mm, 2,5 mm of 4,4 mm jackplug)
  • Opbergetui handgemaakt in Portugal
  • Ruim assortiment aan pasvormen

Nieuwsgierig? Campfire Audio is te vinden op de beursvloer van de High End München in kamer E03, hal 1.


EDITORS' CHOICE