Monitor Audio Silver 100 Limited Edition: jubileum luidspreker vanwege vijftigste verjaardag, te zien op HEM

De in Groot-Brittannië gevestigde luidsprekerfabrikant Monitor Audio viert dit jaar zijn vijftigste verjaardag en heeft om die reden de Silver 100 Limited Edition uitgebracht. De Silver 100 Limited Edition zal deze week aan het publiek getoond worden op de High End audiobeurs in de Duitse plaats München. Potentiële kopers kunnen t.z.t. terecht bij een beperkt aantal audiodealers. De levering zal na de zomer, d.w.z. in september van start gaan.

Monitor Audio Silver 100 Limited Edition

Monitor Audio bestaat sinds 1972 en viert dit jaar dus zijn vijftigste verjaardag. Het jubileum wordt luister bijgezet door het uitbrengen van de Silver 100 Limited Edition. De oplage is gelimiteerd, maar Monitor Audio vertelt niet hoe groot de oplage zal zijn.

De behuizing van de Silver 100 Limited Edition is uitgevoerd in een kleur genaamd Heritage Green. De Gold C-CAM woofer is geanodiseerd en ieder paar luidsprekers krijgt een unike serienummer. Klankmatig is de Limited Edition overigens ongewijzigd in vergelijking met het gewone model.

De 50th Anniversary Silver 100 Limited Edition zal voor het eerst aan het publiek op de High End audiobeurs in München worden getoond in kamer F131 van Atrium 4.

De verkoop begint in september en de jubileumluidspreker zal voor 1.300 euro over de toonbank gaan.


EDITORS' CHOICE