NIEUWSBender Hifi

KEF Blade META & Reference Audioshow bij Bender hifi

Redactie Hifi.nl | 16 mei 2022

Een show van formaat met KEF, dat is wat je mag verwachten tijdens de KEF Blade META audioshow bij Bender, met in de hoofdrol de nieuwe KEF Blade TWO META en Reference META 1, 3 en 5.

"De vernieuwde KEF Blade en Reference zijn nu voorzien van de META technologie. En het is verbluffend om te horen wat deze nieuwe techniek voor een effect heeft op de weergave. Kom dus luisteren!"

Doorlopend demonstraties

Er zijn doorlopend demonstraties om je ogen, maar vooral je oren goed de kost te geven! Het KEF/Hegel-team en het Bender hifi team verzorgen deze prachtige demonstraties en vertellen je graag meer over de luisteropstellingen. Sowieso zal je je geen moment vervelen! Uiteraard zorgt Bender hifi voor koffie en thee.

Anderhalvemetersessies?

Voor nieuwe mensen die onze winkel bezoeken, blijft het verrassend hoeveel ruimte achter de winkel zit. De grootste ruimte is de vleugelzaal en daarnaast nog de pianozaal. Alhoewel er geen piano’s en vleugels meer verkocht worden, eren deze zaalnamen wel het Bender verleden. Door deze royale zalen is er voldoende ruimte om de luisteropstellingen goed tot hun recht te laten komen en desgewenst anderhalve meter te waarborgen.

De KEF Blade META &Reference META audioshow gaat van start op vrijdagavond 20 mei om 19.00 uur (tot 21.00 uur). Mocht deze avond niet uitkomen dan is bijwonen ook mogelijk op:

- Zaterdag 21 mei van 10.00 tot 17.00 uur
- Zondag 22 mei van 12.00 tot 17.00 uur

Bender hifi is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Vanaf het station Arnhem Velperpoort is het 250 meter lopen naar Bender hifi. In de Steenstraat is parkeergelegenheid en vanaf parkeergarage Velperpoort en parkeergarage Musis is het 250 meter lopen. Het belooft een interessante show te worden. Kom en laat je verrassen! Kijk voor meer informatie op benderhifi.nl.


EDITORS' CHOICE