NIEUWSSennheiser

Sennheiser Sport True Wireless: waterbestendig en met de keuze voor open of gesloten ooradapters

Het Duitse Sennheiser heeft een nieuwe volledige draadloze in-ear hoofdtelefoon voor sporters aangekondigd. De Sport True Wireless levert volgens de fabrikant superieure audioprestaties voor fitnessfanaten en sporters, ongeacht hoe intensief de workout is. Zijn unieke Adaptable Acoustic-functie biedt bovendien de keuze uit open en gesloten ooradapters, zodat sporters hun luisterervaring op hun sport kunnen afstemmen. En dat allemaal met de unieke Sennheiser-sound.

Sennheiser Sport True Wireless: draadloze in ear hoofdtelefoon voor sporters

De Sport True Wireless van de Duitse audiofabrikant Sennheiser biedt een buitengewone geluidservaring dankzij de Sennheiser TrueResponse-transducer. Het akoestische systeem is ontworpen en ontwikkeld in Duitsland en wordt aangedreven door een unieke zeven millimeter dynamische driver die een volle bass en een superieure helderheid zonder vervorming levert, zelfs bij hoog volume. De Sport True Wireless geeft sporters ook de controle over hoe ze het geluid ervaren en hun omgeving gewaarworden. De unieke Adaptable Acoustic-functie stelt sporters in staat om te kiezen tussen open en gesloten ooradapters en de equalizerinstellingen aan te passen voor een persoonlijke trainingsound op maat.

De open ooradapters in combinatie met de Aware-equalizerinstellingen helpen om het lichaamsgeluid te beperken en laten sommige geluiden van buitenaf toe voor een beter bewustzijn van de situatie. In deze modus horen sporters minder afleidende geluiden zoals hun eigen hartslag of voetstappen en horen ze meer van hun omgeving, waarbij ze hun afspeellijst mixen met de geluiden van de natuur of de stad en hun bewustzijn verhogen. Wie zijn eigen muziek verkiest in lawaaierige fitnesszalen en niet afgeleid wil worden door de drukke omgeving, vindt rust dankzij de gesloten ooradapter en Focus-equalizerinstellingen.

Naast de Focus- en Aware-instellingen van de Sennheiser Smart Control App kunnen sporters ook volledig aanpasbare presets voor hun luisterervaring maken via de Sound Check-functie.De intuïtieve aanraakbediening van de Sport True Wireless geeft gebruikers de mogelijkheid om het geluid af te stemmen op hun voorkeuren en vergemakkelijkt de toegang tot audionavigatie en spraakassistenten. Bluetooth 5.2-compatibiliteit en ondersteuning voor audiocodecs zoals SBC, AAC en aptX maken het bovendien eenvoudig om verbonden te blijven met mobiele apparaten, smartwatches, smart-tv’s en verbonden fitnesstoestellen voor een naadloze audio-ervaring.

Sennheiser Sport True Wireless: een veilige pasvorm waarop je kunt rekenen

“Tijdens het sporten vormt elke beweging een uitdaging voor de pasvorm van je oordopjes om een geweldige sound te blijven leveren. Voor iedereen die tijdens zijn workout graag naar muziek luistert, is het belangrijk dat hij zich volledig op de sport kan concentreren, zonder angst dat de oordopjes van hun plaats glijden. Aangezien alle oren uniek zijn qua vorm en afmetingen is een ‘one size fits all’-oplossing niet veilig. Daarom hebben we ons geconcentreerd op een oplossing die volledig aanpasbaar is voor een maximaal draagcomfort en een veilige pasvorm”, aldus David Holm, Sennheiser Sports Product Manager.

Het ergonomische design van de Sport True Wireless werd specifiek voor dit doel ontwikkeld. De oordopjes kunnen aangepast worden dankzij een ruime keuze aan ooradapters in drie maten en vier verschillende oorvleugels om elke workout te doorstaan. De Sport True Wireless is met zijn IP54-rating stof- en spatbestendig en is ook makkelijk bestand tegen zweten, lopen in de regen en zelfs workouts op het strand.

Sennheiser Sport True Wireless: lange afspeelduur

De Sport True Wireless is niet enkel bestand tegen de fysieke uitdagingen. Met een batterijduur van 9 uur en 18 uur extra via de oplaad- en transportdoos, biedt hij voldoende afspeelduur om de ‘extra mile’ te gaan.

Sennheiser Sport True Wireless: prijs en leveringsinformatie

De Sennheiser Sport True Wireless kan vanaf vandaag worden besteld en zal beschikbaar zijn vanaf 3 mei 2022. De adviesprijs is 130 euro.

 

 


EDITORS' CHOICE