NIEUWSDenon

De DHT-S217 van Denon is een soundbar met ingebouwde subwoofers

Audiomerk Denon heeft de DHT-S217 uitgebracht, een relatief smalle en onopvallende soundbar. De DHT-S217 onderscheidt zich van zijn concurrenten door de twee ingebouwde naar beneden gerichte subwoofers. Verder is de DHT-S217 voorzien van Dolby Atmos 3D-technologie. En met een adviesprijs van 269 euro is de Denon DHT-S217 betaalbaar te noemen.

Denon DHT-S217: soundbar met ingebouwde subwoofers

Het van oorsprong Japanse audiomerk Denon heeft vandaag de lancering aangekondigd van de DHT-S217, een soundbar met volledige Dolby Atmos ondersteuning. De soundbar heeft een strakke uitstraling en levert heldere dialogen met een nauwkeurige laagweergave uit de twee ingebouwde naar beneden gerichte subwoofers. De DHT-S217 is ook voorzien van Dolby Atmos 3D-geluidstechnologie voor wat Denon noemt een meeslepend, levensecht bioscoopgeluid. Met dit geluid komen de nieuwste 4K-televisies nog beter tot hun recht.

“Als je de ingebouwde geluidstechniek van je televisie wilt verbeteren, zit je met de DHT-S217 soundbar helemaal goed,” aldus Trip Randall, president bij Denon. “De scherp geprijsde soundbar maakt van elke televisie een compleet thuisentertainmentsysteem. Met de ingebouwde subwoofers en het krachtige 3D-geluid wordt je zowaar omver geblazen.”

De DHT-S217 is slechts 6,6 centimeter hoog en valt daardoor nauwelijks op. Hierdoor is het mogelijk om hem eenvoudig onder een tv te plaatsen of aan je muur te hangen. Ondanks zijn geringe afmetingen levert de DHT-S217 volgens het persbericht grootse prestaties. De weergave van Dolby Atmos wordt versterkt door een verbeterde bas uit de dubbele naar beneden gerichte subwoofers en de hoogwaardige midrange drivers en tweeters. Luisteraars kunnen via Bluetooth hun muziek streamen vanaf een smartphone of tablet.

Denon DHT-S217: eenvoudig aansluiten en bedienen

Met de meegeleverde HDMI-kabel of optische kabel wordt de DHT-S217 gemakkelijk aangesloten op de meeste televisies. Het volume van de soundbar kan gemakkelijk geregeld worden met de IR-afstandsbediening van de televisie. De DHT-S217 biedt 4K HDMI-connectiviteit. eARC biedt video- en muziekliefhebbers rijk geluid met Dolby Atmos-streaming via de soundbar vanuit streaming-apps op hun smart-TV.

Met vier verschillende geluidsmodi (film, nacht, muziek en puur) kun je de perfecte modus kiezen voor elke gelegenheid. In de Puur-modus worden alle surround processing en andere aanpassingen uitgeschakeld. Dat zorgt voor de zuiverste geluidservaring.

Denon DHT-S217: Denon Dialog Enhancer

De Dialog Enhancer functie is geliefd door het beter verstaanbaar maken van dialogen middels drie modi. Perfect voor films of tv-programma's waarin gesprekken een belangrijke rol spelen. Met de Dialog Enhancer stelt de luisteraar zelf het dialoog volume in zonder het algemene programmavolume aan te passen.

Denon DHT-S217: prijs en leveringsinformatie

De DHT-S217 is vanaf mei 2022 verkrijgbaar. De adviesprijs is 269 euro en de DHT-S217 is verkrijgbaar via erkende Denon-verkooppunten en op Denon.com.

MERK

EDITORS' CHOICE