Questyle M15: nieuwe compacte DAC en hoofdtelefoonversterker

De Chinese audiofabrikant Questyle heeft een nieuw model compacte DA-converter tevens hoofdtelefoonversterker voor gebruik onderweg gelanceerd. De nieuwe M15 past in een jaszak of handtas en is gebouwd rondom een ES9281 DAC-chip. De gebruiker heeft de beschikking over een gebalanceerde en ongebalanceerde aansluiting.

Questyle M15

De M15 van Questyle maakt gebruik van een zelfontwikkeld stroomversterkingscircuit. Questyle's gepatenteerde Current Mode Amplification Technology is volgens het bedrijf het fundamentele verschil tussen de hardware van Questyle en andere producten. Door het gebruik ervan kan de gebruiker zelfs grote hoofdtelefoons met hoge impedantie aansluiten op de kleine M15.

De DA-converter van de M15 ondersteunt PCM-signaal tot 32-bit/384 kHz en DSD256-streams evenals MQA-bestanden. De ES9281AC-chip van Sabbre Technologies levert volgens Questyle een uitstekende S/R-verhouding en zeer lage vervormingcijfers. De gebruiker heeft de beschikking over een twee hoofdtelefoonaansluitingen. De ene is gebalanceerd (4,4 millimeter) en de andere is ongebalanceerd (3,5 millimeter).

De behuizing van de M15 is gemaakt van aluminium. Eén kant is transparant zodat de binnenkant kan worden bewonderd.

Questyle M15: prijs en leveringsinformatie

De Questyle M15 zou inmiddels leverbaar moeten zijn maar de prijs voor de Benelux is nog niet bekend gemaakt.

MERK

EDITORS' CHOICE