NIEUWSRhapsody

Luistershow Out Of The Cool bij Rhapsody met MBL 126 en Thrax Ares op 30 april

Audiodealer Rhapsody in Hilversum  organiseert op zaterdag 30 april a.s. een luistershow genaamd “Out Of The Cool”. De Monitor 126 van de Duitse luidsprekerfabrikant MBL zal aangestuurd worden door een versterker van het Servische Thrax. Belangstellenden moeten even een plaats reserveren, maar Rhapsody belooft klaar te staan met de lekkerste koffie van het Gooi.

Luistershow “Out Of The Cool” op zaterdag 30 april a.s. bij Rhapsody

Na het thema van de vorige show Birth Of The Cool, volgt natuurlijk Out Of The Cool het veelbetekenende album van Gil Evans met zijn orkest, waarmee hij vernieuwende orchestraties, tonale kleuren en principes aan de jazz toevoegde. Out Of The Cool is een beetje een audiofiele droom, geproduceerd door de legendarische Creed Taylor en opgenomen in de legendarische Rudy Van Gelder Studio, aldus Rhapsody.

Op zaterdag 30 april a.s. zal de MBL monitor 126 gebruikt worden die aangestuurd zal worden door een versterker van Thrax type Ares. De Ares heeft zowel een unieke DA-converter en een phonotrap aan boord. Thrax ontwerpt en ontwikkelt alles in eigen huis en heeft een superieure constructiekwaliteit.

Lees ook onze recensie over de MBL 126.

Belangstellenden wordt verzocht zich aan te melden via de website van Rhapsody zodat bezoekers gespreid kunnen worden over de dag. Zoals gebruikelijk staan de medewerkers van Rhapsody klaar met de lekkerste koffie van het Gooi. Meer weten? Kijk dan op de website van Rhapsody.


EDITORS' CHOICE