NIEUWSAuralic

Dynaudio Benelux BV gaat producten van Auralic in Benelux distribueren

Het Chinese audiobedrijf Auralic produceert sinds 2009 audiocomponenten voor thuisgebruik en is een technologiegedreven fabrikant die gespecialiseerd is in digitale streamingproducten. Dynaudio Benelux heeft per 1 april jl. de distributie van de producten van Auralic in de Benelux op zich genomen.

Dynaudio Benelux BV

Auralic is opgericht in 2009 door Xuanqian Wang en gevestigd in China. Het bedrijf ontwerpt en ontwikkelt producten met een niet-aflatende aandacht voor detail, volgens nauwe toleranties en met extreme precisie. “Onze passie voor muziek, ongeëvenaarde expertise in elektronica-ontwerp en een volledig begrip van elektrotechniek zijn bepalend voor de zorg die besteed wordt aan ons ontwerp- en bouwproces,” zo verklaart de fabrikant over zichzelf.

Auralic stelt verheugd te zijn om aan te kunnen kondigen dat Dynaudio Benelux is aangesteld als exclusieve distributeur voor Nederland, België en Luxemburg. Als distributeur van Dynaudio Home systemen in de Benelux beschikt Dynaudio Benelux over een zeer sterk dealernetwerk. Deze ervaren dealers hebben de expertise om fantastisch klinkende, op Auralic gebaseerde streamingsystemen samen te stellen voor hun veeleisende klanten.


EDITORS' CHOICE