NIEUWSBender Hifi

The Chord Company Benelux Roadshow bij Bender Hifi op dond. 14 april

Audiodealer Bender Hifi in Arnhem zal op donderdag 14 april a.s. samen met importeur Latham een demonstratie organiseren van producten van The Chord Company. Het eerste stekkerblok van Chord Company genaamd PowerHaus zal o.a. worden gedemonstreerd alsmede stroomkabels, interlinks en luidsprekerkabels van de Engels kabelmaker.

The Chord Company Benelux Roadshow bij Bender Hifi  samen met Latham Audio

Donderdagavond 14 april a.s. heeft The Chord Company Benelux Roadshow haar eerste stop bij Bender Hifi aan de Steenstraat in Arnhem. Door de afdeling R&D van The Chord Company zijn een aantal nieuwe producten gelanceerd die voor een verbetering zorgen in elk geluidssysteem. En bij deze lancering van nieuwe producten hoort een roadshow.

“Uiteraard begrijpen we best dat niet iedereen direct is overtuigd van de meerwaarde van betere bekabeling en accessoires. Vandaar dat we graag onze producten demonstreren zodat je zelf kan ervaren welke verbeteringen er mogelijk zijn in een audiosysteem bij je thuis,” aldus Bender Hifi.

Wat staat er op het programma van de demonstratie?

Analoge bekabeling: Bender Hifi zal het belang van goede interconnects en luidsprekerbekabeling in een audiosysteem demonstreren. The Chord Company heeft diverse productlijnen met daarin interconnects en luidsprekerbekabeling die samen een ideale synergie vormen.

Stroom:  The Chord Company heeft de PowerHaus S6 en PowerHaus M6 op de markt gebracht. Beide stekkerblokken zijn voorzien van ingebouwde PowerAray technologie. De PowerHaus wordt aangevuld met nieuwe stroomkabels.

Aanvang demonstratie op donderdag 14 april a.s.

De avond start om 19:00 uur en duurt ongeveer twee uur en uiteraard zal veel muziek worden gedraaid op deze avond. De toegang is gratis, echter een aanmelding wordt op prijs gesteld i.v.m. de beschikbare plekken. Aanmelden kan via de website www.benderhifi.nl/show.

Bender Hifi: adres, contactgegevens en routebeschrijving

Bender Hifi
Steenstraat 54
6828 CM Arnhem
Tel.:+31 (0)26 – 445 3541
Website: https://www.benderhifi.nl

Bender hifi is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Vanaf het station Arnhem Velperpoort is het 250 meter lopen naar Bender Hifi. In de Steenstraat is parkeergelegenheid en vanaf parkeergarage Velperpoort en parkeergarage Musis is het 250 meter lopen.


EDITORS' CHOICE