Chord Company C-thru: hoogwaardige draadloze WiFi-kabel

De Britse kabelmaker Chord Company heeft zijn kennis en 38 jaar ervaring gebruikt om een uniek product te maken. De C-thru is de eerste draadloze kabel van het bedrijf en het is meteen de eerste draadloze kabel op de wereld. Klanten kunnen alleen met cryptovaluta betalen.

Chord Company C-thru: unieke volledig transparante kabel

De C-thru kabel van Chord Company is het resultaat van enige weken aan onderzoek en ontwikkeling. Het is de meest transparante kabel die het bedrijf ooit heeft gemaakt. De kabel is volledig vrij van ruis en is volgens de fabrikant zeer geschikt voor een draadloos audiosysteem.

De C-thru profiteert van Chord Company’s ARAYtechniek die speciaal voor deze kabel is ontwikkeld. De nieuwe InvisARAY voegt niets toe aan het tere muzieksignaal en geeft daarom de hoogst mogelijke geluidskwaliteit.

Klanten kunnen de C-thru in elke gewenste lengte vanaf de rol bestellen. De kabel wordt geknipt en afgewerkt met de speciale C-saw kniptang. De stekkers van de kabel zijn voorzien van een speciale WiFi-versie van Chord Company’s instapstekker genaamd C-less. Dit is een werkelijk unieke stekker. De C-thru kabel levert een baanbrekende transparantie

Chord Company C-thru: prijs en leveringsinformatie

De C-thru zou inmiddels bij de dealers moeten liggen, hoewel de afdeling logistiek van de fabrikant de kabel tot nu toe nog niet heeft gezien. Klanten kunnen alleen met cryptovaluta betalen.


EDITORS' CHOICE