NIEUWS

ISE 2022 Barcelona: 10-13 mei

Integrated Systems Europe (ISE) is een beurs voor audio, domotica en allerlei techniek die te maken heeft met beeld en geluid in de professionele sfeer en consumentensfeer, beiden in een hele ruime zin. Vorig jaar is de beurs geschrapt vanwege de heersende Covid-19 pandemie. De organisatie verheugt zich op de fysieke beurs van 10 tot 13 mei a.s. waarbij 700 exposanten hun producten aan pers en publiek zullen tonen. De ISE is ook een uitgelezen kans om te netwerken met collega’s en concurrenten.

ISE 2022

De ISE 2022 heeft jarenlang plaatsgevonden in Amsterdam, maar omdat het RAI-complex te klein werd bevonden is de beurs verplaatst naar congres- en hotelcomplex Fira de Barcelona Gran Via te Barcelona. De reisbeperkingen en andere beperkingen vanwege de coronapandemie lijken op hun einde te lopen omdat het risico van deelname aan een massabijeenkomst weer terug is op het niveau van eind 2019. De organisatie verheugt zich dan ook op een fysieke beurs en de ontvangst van een grote massa aan exposanten en bezoekers.

ISE stelt dat ruim 700 exposanten aanwezig zullen zijn die verspreid zullen worden over vijf hallen. ISE krijgt daarbij overigens hulp van beursorganisaties Avixa en Cedia. KNX is de Presenting Show Partner. Er is ook een thematisch onderscheid, d.w.z. een verdeling in zes Technology Zones waarin bekende fabrikanten zoals o.a. Creston, Google, Jabra, Jung, Lang, LG, Logitech, Panasonic, Samsung, Sennheiser, Sound United and Zoom hun producten en diensten zullen vertonen.

Shure is aangekondigd als Conference Audio Partner om vier dagen lang conference content in goede banen te leidenvoor verticale markten zoals Digital Signage, Smart Buildings, Live Events, Control Rooms, Smart Workplace, Digital Education en Superyacht Technology.

Deelnemers aan de ISE kunnen gratis deelnemen aan het IOT Solutions World Congress die plaats zal vinden in Hal 4 van de Fira gedurende de eerste drie dagen van de ISE.

ISE 2022: veiligheid en gezondheid

De organisatie houdt een kleine slag om de arm want Covid-19 is nog niet helemaal verdwenen. De gemeente Barcelona en de bevoegde gezondheidsautoriteiten zouden op het laatste moment nog met veiligheidsmaatregelen kunnen komen. Bezoekers doen er in elk geval goed aan om een vaccinatiebewijs en negatieve testuitslag bij zich te dragen.

Om de drempel te verlagen heeft de ISE kortingsarrangementen gesloten met vliegmaatschappijen, hotels en het plaatselijke openbaar vervoer. Voorts kunnen lezers van dit medium deze link volgen voor gratis registratie.

Meer weten? Kijk dan op www.iseurope.org.


EDITORS' CHOICE