NIEUWSSennheiser

Sennheiser lanceert CX Plus Special Edition True Wireless in-ear hoofdtelefoon

De Duitse hoofdtelefoonbouwer Sennheiser heeft een speciale uitvoering van de CX Plus draadloze hoofdtelefoon uitgebracht. De nieuwe Special Design Edition van Sennheiser heeft een nieuw, geborsteld, mat oppervlak dat de CX Plus True Wireless een unieke look verleent. De Special Edition oordopjes bieden Active Noise Cancellation en hebben een opgefrist design, maar hebben voor het overige dezelfde specificaties als het eerdere model.

Sennheiser CX Plus Special Edition: Active Noise Cancellation en Transparent Mode

Sennheiser’s CX Plus SE True Wireless-oordopjes zijn voorzien van de in Duitsland ontwikkelde TrueResponse-transducer. Dit aangepaste akoestische systeem dat speciaal ontwikkeld werd voor de premium oordopjes van Sennheiser levert volgens de ontwerpers een hifi-stereosound met diepe bassen, natuurlijke middentonen en heldere, gedetailleerde hoge tonen.

De Active Noise Cancellation-functie filtert het lawaai van buiten en tegelijk maakt de Transparent Mode-functie het makkelijk om te focussen op externe geluiden wanneer je dit wenst, zonder dat je de oordopjes uit moet doen. Deze functie is vooral nuttig om geluid van buitenaf binnen te laten, zodat gebruikers zich meer bewust zijn van hun omgeving.

Sennheiser CX Plus Special Edition: bediening

Dankzij de aanpasbare touch-bedieningselementen kunnen alle interacties, aanrakingen of momenten die met de CX Plus SE True Wireless gedeeld worden eenvoudig worden uitgevoerd. Gebruikers kunnen zelfs specifieke commando’s instellen en er zo voor zorgen dat de controle van audio, telefoontjes en de toegang tot spraakassistenten zowel handig als intuïtief verlopen.

Elk oordopje is uitgerust met een paar dubbele microfoons die de spraak voor telefoongesprekken en de toegang tot spraakassistenten optimaliseren, zodat de stem kristalhelder wordt opgepikt. Het onafhankelijke oordopjesgebruik maakt dat het rechter en linker oordopje zowel afzonderlijk als in paar gebruikt kunnen worden.

Sennheiser CX Plus Special Edition: spatwaterbestendig volgens IPX4

Dankzij een spatbestendigheid van categorie IPX4 kunnen luisteraars altijd en overal genieten van de CX Plus SE True Wireless. En omdat het leven almaar doorgaat, kan de CX Plus SE True Wireless steeds gelijke tred houden dankzij zijn lange batterijduur en draagbare oplaadetui met een totale afspeeltijd van 24 uur.

Sennheiser CX Plus Special Edition: prijs en leveringsinformatie

De CX Plus SE True Wireless is beschikbaar in zwart vanaf 1 april a.s. voor 179 euro.


EDITORS' CHOICE