NIEUWSSilent Angel

Silent Angel lanceert nieuwe netwerkswitch Silent Angel Bonn N8 Pro

Silent Angel heeft een nieuwe netwerkswitch gelanceerd genaamd Silent Angel Bonn N8 Pro. Feitelijk is de nieuwe Bonn N8 Pro een verbeterde versie van de Silent Angel Bonn N8 die door dit medium is getest. De levering gaat volgende maand beginnen.

Silent Angel Bonn N8 Pro: achtpoorts netwerkswitch

De nieuwe Silent Angel Bonn N8 Pro is een verbeterde versie van de Bonn N8. Lees ook onze recensie over de Silent Angel Bonn N8.

De Bonn N8 Pro is volgens de fabrikant ontworpen met “interferentiereductie- en klokprecisietechnieken”. Voorts zijn de RJ45-aansluitingen wat verder uit elkaar geplaatst. De tussenafstand van vijf millimeter voorkomt eventueel gepriegel als een kabel aangesloten of losgekoppeld moet worden.

Alle poorten kunnen Gigabit-signaal verwerken en zijn voorzien van vergulde contacten. De statusled is groen als sprake is van Gigabit-signaal en amberkleurig als sprake is van 100 Mbit-signaal.

Silent Angel Bonn N8 Pro: EMI absorber

Silent Angel beweert dat door het gebruik van een Radar Grade-voedingsmodule, een zeer efficiënte DC/DC-converter en een laaggerimpeld LDO-regelcircuit op het voedingsbord, de Bonn N8 Pro een lage rimpel op de voeding presenteert van 28 mVolt (Vp-p). Dat is lager dan bij veel andere netwerkswitches die vaak een rimpel hebben van 122 mVolt (Vp-p). Een van de kenmerkende kenmerken van Silent Angel, een EMI-absorber met hoge permeabiliteit, is ingebed in het voedingsbord met als doel elektronische ruis te verminderen (bereik tot 18GHz).

Silent Angel Bonn N8 Pro: klok precisie

Een ander kenmerk van de Bonn N8 Pro is de zeer precieze klok. Er zijn twee modellen beschikbaar, t.w. de N8 PRO-CLK met een 10 MHz externe klokingang en de N8 PRO zonder deze ingang. Met een 0,1 ppm met hoge thermische stabiliteit, gebruikt het geavanceerde model Bonn N8 Pro-CLK een BNC-interface 10 MHz klokingang die de kloksignalen verder synchroniseert.

De werking van de Silent Angel Bonn N8 Pro Audio Network Switch kan nog verder worden verbeterd met de Silent Angel Forester F2 lineaire voeding.

Silent Angel Bonn N8 Pro: prijs en leveringsinformatie

De levering gaat volgende maand beginnen. Prijzen voor de Benelux moeten nog bekend worden gemaakt.

MERK

EDITORS' CHOICE