NIEUWSWilson Audio

De LoKe is de kleinste subwoofer van Wilson Audio

De Amerikaanse luidsprekerbouwer Wilson Audio heeft een nieuwe subwoofer gelanceerd genaamd LoKe. De nieuwe LoKe is de kleinste subwoofer van Wilson Audio en is volgens de fabrikant het perfecte gezelschap voor het kleine monitormodel TuneTot. De koper heeft een ruime hoeveelheid aan kleuren om uit te kiezen.

Wilson Audio LoKe: actieve subwoofer

Het kleinste en meest compacte subwoofersysteem LoKe van het in de VS gevestigde Wilson Audio is een aanvulling op de compacte TuneTot maar kan ook worden gebruikt met andere modellen. De ontwerpers selecteerden Wilson Audio's extreem gedempte X-Material voor de kast van de LoKe. Een combinatie van X-Material en HDF omvat de interne steunstructuur die zorgt voor een solide basis voor de driver van de woofer. In navolging van de elegante architecturale en sonische elementen van de TuneTot, maakt LoKe installatiegemak en een kleine voetafdruk mogelijk.

De Wilson Audio LoKe is volgens de fabrikant eenvoudig te installeren en eenvoudig in te regelen. In de ingebouwde versterker van LoKe zijn de meest gebruikte functies van Wilson Audio's ActivXO Dual Subwoofer Crossover opgenomen, inclusief belangrijke parameters, zoals cross-overfrequentie, cross-overhelling, fase en volume. Ten slotte werden beproefde en verfijnde complexe formules gebruikt om de op maat gemaakte geïntegreerde poort te creëren die past bij de zorgvuldig geselecteerde driver die is geoptimaliseerd voor Wilson's LF-toepassing.

De driver heeft een diameter van 25 centimeter en wordt aangedreven door een versterker met een vermogen van 500 Watt. Wilson Audio geeft een frequentiebereik op van 20 Hz tot 250 kHz en een S/R-verhouding van 98,4 dB (volume op 0 dB).Muzieksignaal komt binnen via cinch of XLR en de fabrikant heeft ook cinch- en XLR-uitgangen gemonteerd zodat de LoKe desgewenst doorgelust kan worden naar een extra subwoofer.

Wilson Audio LoKe: prijs en leveringsinformatie

We weten niet wanneer de levering in de Benelux gaat beginnen. De adviesprijs voor de Benelux is 11.990 euro.


EDITORS' CHOICE