NIEUWSIn-akustik

Inakustik komt met uitbreiding van Micro Air productlijn

De Duitse kabelmaker Inakustik heeft een uitbreiding aangekondigd van zijn Micro Air productlijn van luidsprekerkabels. Volgens Inakustik is er vraag naar een kabel die hogere piekvermogens kan verwerken.

Inakustik Micro Air

Na het succesvol introduceren van de LS-204 XL Micro Air bleek al snel dat er vraag was naar een Micro Air luidsprekerkabel voor het verwerken van een nog hoger vermogen. Nu gaat het niet om continu vermogen, daar is de 204 (XL) al voldoende voor. Het betreft hier het piekvermogen in de laagste regionen van het geluid. Die pieken zorgen voor een korte verzadiging die voor mensen met systemen van honderden watts ongewenst is. Zeker bij het opdelen van de kabel in BiWire configuratie, bleef er voor deze groep puristen net iets te weinig over in laagverwerking. Dat is makkelijk op te lossen door een combinatie van de 102 of 204 voor het hoog samen met de 204 XL voor het laag. Maar dan moet de versterker wel dubbele terminals bevatten. Dat is niet altijd het geval, dus de LS-404 Micro Air was daarmee noodzakelijk geboren.

De LS-404 Micro Air is een zeer waardevolle toevoeging aan de collectie. Vooral in BiWire zullen alle voordelen snel aan het licht komen. Voor de SingleWire liefhebbers is het makkelijk. Meer power en vooral minder verzadiging (snelheid en verwerking).

Inakustik Micro Air: prijzen

LS-404 Micro Air Easy Plug - SingleWire € 845
LS-404 Micro Air BFA Banana - SingleWire € 945
LS-404 Micro Air Spade - SingleWire € 995
 
LS-404 Micro Air Easy Plug - Single>BiWire € 875
LS-404 Micro Air BFA Banana - Single>BiWire € 1.045
LS-404 Micro Air Spade - Single>BiWire € 1.095
 
Consumenten adviesprijzen op 2 x 3 meter.


MERK

EDITORS' CHOICE