12,5 jaar Van Duppen Audio

Redactie Hifi.nl | 14 februari 2022

De tijd vliegt: het is alweer 12,5 jaar geleden dat Dennis van Duppen zijn hifi-winkel in Limburg opende. De eerste drie jaar daarvan deelde hij zijn winkelpand, toen nog in Horst, met een interieurbouwer, een meubelzaak en een bedrijf gespecialiseerd in woningautomatisering. De wens om te groeien deed hem een kleine tien jaar geleden verhuizen naar de binnenstad van Venlo, goed bereikbaar met de auto en met parkeergelegenheid voor de deur.

Aanbod van Van Duppen

"Het assortiment is in de loop van jaren aardig gegroeid", vertelt Dennis van Duppen, "in de breedte maar ook naar boven. Zo zijn er afgelopen jaar bijvoorbeeld nog Mola Mola en Audiovector aan het assortiment toegevoegd. Een hele mooie combinatie trouwens, een Mola Mola Kula versterker met R6 Arreté luidsprekers!"

En wat te denken van de Pardigm Persona speakers. Ja, die hebben we dus ook. En de nieuwe T+A 200 lijn, de laatste generatie Isotek V5 producten, een NAD M33 versterker met Dirac Room Correctie. "Allemaal producten die het stuk voor stuk verdienen om in het zonnetje gezet te worden."

Van Duppen Audio had graag wat meer activiteiten rond de introductie van deze mooie producten willen organiseren, maar zag daar weinig mogelijkheden toe gezien de aanhoudende overheidsmaatregelen. "Hopelijk dat er gauw weer meer mogelijk is, maar uiteraard hoeft u niet te wachten op een speciale demodag. U bent dagelijks van harte welkom in Venlo!" Er staan in de winkel altijd wel een paar mooie systemen speelklaar opgesteld en zo niet, wordt het wel voor u klaargezet of u maakt een luisterafspraak.

Terugblik

Vele klanten hebben de afgelopen jaren de weg naar Van Duppen Audio weten te vinden en komen hier ook weer graag terug. "Niet alleen voor nieuwe apparatuur, maar ook vanwege de ongedwongen sfeer, om wat nieuwe muziek op te doen en het eerlijke advies, gebaseerd op jarenlange kennis en ervaring." Zo ontwerpt Dennis ook zijn eigen luidsprekers, waaronder de zeer gewaardeerde Alaudo wandluidsprekers.

Lees meer over Alaudo in onze HiVisit bij Van Duppen 

Van Duppen Audio heeft een uitgebreid assortiment en voor bijna iedere doelgroep is er wel iets moois te vinden. "Of je nu op zoek bent naar een goede tafelradio of een topklasse audiosysteem, je bent altijd welkom. Er wordt altijd goed geluisterd naar de wensen van de klant, om je te helpen de juiste keuzes te maken." De gedegen productkennis van Van Duppen draagt in grote mate bij aan het vinden van de juiste oplossingen, zowel functioneel als klankmatig. "Een tevreden klant, dat is waar het hier om draait."

Van Duppen Audio | Spoorstraat 42, Venlo | van-duppen.nl


EDITORS' CHOICE