NIEUWSQED

Qed Connect: nieuwe betaalbare productlijn van audio- en USB-kabels

Redactie Hifi.nl | 17 januari 2022 | Fotografie Fabrikant | QED

De Engelse kabelfabrikant Qed heeft de Connect-productlijn aangekondigd. De Connect-productlijn komt in de plaats van de Profile-productlijn. De kabels van Qed zijn fraai afgewerkt en zijn heel goed te betalen.

Qed Connect

De Engelse kabelspecialist QED bracht enkele van de allereerste luidsprekerkabels op de markt en kan inmiddels terugkijken op bijna een halve eeuw aan bedrijfsgeschiedenis. Gedurende deze tijd hebben QED-ingenieurs tal van innovatieve producten ontwikkeld voor audio- en videodoeleinden. Naar eigen zeggen besteedt het bedrijf veel tijd aan analytische luistertests. De nieuwe Connect-productlijn van QED omvat een verscheidenheid aan hoogwaardige AV-kabels en adapters die speciaal zijn ontworpen om de best mogelijke prestaties te leveren tegen een betaalbare prijs. De Connect-productlijn vervangt de bestaande Profile-productlijn.

Of het nu gaat om het aansluiten van een tv, hifi- of homecinemasysteem of een mobiel apparaat zoals een smartphone, laptop, tablet of draagbare DA-converter, de Connect-serie dekt elke audiovisuele verbindingsmogelijkheid. Mochten er in de toekomst zinvolle verbindingsvereisten ontstaan, dan zullen deze worden opgenomen in de QED Connect-familie, waardoor de kabelserie vandaag en in de toekomst een sterk aanbevolen kabelportfolio is.

Alle Connect-producten zijn ontworpen in Groot-Brittannië en hebben een strak satijnzwart ontwerp. De robuuste, ultraflexibele PVC-mantel zorgt voor betrouwbaar gebruik thuis of onderweg. De kabels zijn voorzien van speciaal gevormde, vergulde QED-aansluitingen en -stekkers voor betrouwbare, duurzame verbindingen, terwijl 99,99 procent zuurstofvrije koperen geleiders een betrouwbare verliesarme signaaloverdracht garanderen. Alle QED Connect kabels zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en worden geleverd in een milieuvriendelijke verpakking van volledig biologisch afbreekbaar karton.

Meer weten? Kijk dan op de website van Qed.

MERK

EDITORS' CHOICE