NIEUWSSOtM

SOtM lanceert sMB-Q370 moederbord speciaal voor audio

Sinan Kökbugur | 23 december 2021 | Fotografie Fabrikant | SOtM

Het Koreaanse SOtM heeft een moederbord voor computers gelanceerd, genaamd sMB-Q370, maar het verschil met andere moederborden is het gebruik van componenten om een optimale weergave van audio te bereiken. Het moederbord is geschikt processoren van Intel maar de sMB-Q370 doet dus meer dan alleen een hoge doorvoersnelheid etc. aanbieden. Optioneel kan het moederbord ook van een betere klok worden voorzien en de sMB-Q370 lijkt dan ook de ideale basis om zelf een hoogwaardig digitaal audioapparaat te bouwen.

SOtM sMB-Q370: moederbord voor audiorekenwerk

De SOtM sMB-Q370 is een krachtig computermoederbord dat speciaal is ontworpen voor audio. Omdat dit product is uitgerust met een CPU uit de Intel-serie, kan het alle veelgebruikte computermoederborden vervangen.

Er is een verscheidenheid aan moederborden en netwerkaudiospelers op de markt die voldoen aan de hoge prestatiespecificaties en er is zeker ook een verscheidenheid aan keuzes, maar de producten die deze algemene moederborden gebruiken, zijn eenvoudigweg ontworpen voor snelle bediening of verwerking van grote muziekbestanden of het converteren van muziekbestanden naar hoge bemonsteringsfrequenties zoals DSD. Dit neemt niet weg dat ook de snelste moederborden beperkingen hebben als het gaat om het bereiken van de maximale audiokwaliteit.

Om audioprestaties te implementeren die de beperkingen van algemene moederborden in de bestaande markt overtreffen, heeft de sMB-Q370 een groot aantal onderdelen gebruikt die zijn geverifieerd door lange tijd te worden gebruikt in SOtM-producten. De sMB-Q370 is ontworpen om de impact op elk element in het bord om het geluid zo veel mogelijk te verminderen. Het lijkt eenvoudig maar volgens de makers belichaamt dit product het hoogtepunt van de vele technologieën die SOtM tot nu toe heeft geïmplementeerd..

Daarnaast heeft de sMB-Q370 alle functies van een bestaande pc, dus alles wat mogelijk is met een gewone pc kan ook met de sMB-Q370. Een krachtige grafische kaart, verschillende soorten PCI Express-uitbreidingskaarten, M.2 NVMe SSD, M.2 Wifi-module, M.2 Ethernet-poort, SATA-opslagapparaat, enz. kunnen worden geïnstalleerd om de prestaties en het gebruik uit te breiden van de te bouwen pc. Met deze combinatie van schaalbaarheid en lage ruisprestaties kent de sMB-Q370 geen grenzen op de gebieden waar het moeilijk is om algemene boards te gebruiken, zoals het mixen en masteren met computers voor opnamestudio's.

“Als u op zoek bent naar een hoogwaardig moederbord met de functies die u nodig heeft en met de beste geluidskwaliteit en prestaties ooit, dan kunnen we u verzekeren dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken. De beste prestaties, geluidskwaliteit en uitbreidbaarheid, dit alles kan worden gerealiseerd met het moederbord dat exclusief is ontworpen voor audio, de sMB-Q370,” aldus de makers van de sMB-Q370.

Meer weten? Kijk dan op de website van SOtM voor alle opties en specificaties.

MERK

EDITORS' CHOICE