NIEUWSPolk Audio

Polk Audio introduceert Signa S4 Dolby Atmos soundbarsysteem

De Amerikaanse luidsprekerbouwer Polk Audio heeft vandaag zijn eerste Dolby Atmos soundbarsysteem gelanceerd. De nieuwe Signa S4 is voorzien van zeven drivers, waarvan er twee naar boven zijn gericht om te zorgen voor een krachtig 3D-surroundgeluid. De combinatie met de meegeleverde draadloze subwoofer zorgt voor een compleet soundbarsysteem met een krachtig, kristalhelder, bioscoopachtig geluid voor een mooie prijs, aldus Polk Audio. 

Polk Audio Signa S4: soundbar met zeven drivers

“De Polk Signa S4 soundbar levert een prachtig Dolby Atmos surroundgeluid en laat alles nog mooier tot zijn recht komen, zoals special effects in films en achtergrondmuziek in games,” zo verklaart Frank Sterns, directeur van het Amerikaanse Polk Audio. “Als je van plan bent om je eerste soundbar aan te schaffen of wilt upgraden naar Dolby Atmos, is de Signa S4 precies wat je zoekt. Met de buitengewone geluidskwaliteit en de goede prijs-kwaliteitsverhouding voldoet Polk geheel aan zijn belofte.”

De Signa S4 gebruikt twee naar boven gerichte drivers voor Dolby Atmos-hoogtekanalen om een levensecht geluid van bovenaf te creëren. Ideaal voor de nieuwste bioscoopfilms en meeslepende Dolby Atmos-muziek of games. De Signa S4 kan ook geluid zonder Dolby Atmos verfraaien en een virtuele Dolby Atmos-ervaring creëren met behulp van hoogte-, surround- en middenkanalen.

De Signa S4 is voorzien van zeven geavanceerde drivers, waaronder een apart middenkanaal, geoptimaliseerde linker en rechter tweeters en subwoofers voor een enorm klankveld. Het aparte middenkanaal is voorzien van de door Polk gepatenteerde VoiceAdjust-technologie voor een betere verstaanbaarheid van dialogen. Bovendien missen luisteraars geen woord meer tijdens bloedstollende actiescènes, sportevenementen en als het volume zachter staat, zoals 's avonds.

Polk Audio Signa S4: draadloze subwoofer

De Signa S4 is voorzien van een krachtige draadloze subwoofer. De subwoofer maakt tijdens het opstarten draadloos verbinding met de soundbar en kan bijna overal in de kamer worden geplaatst (binnen 10 meter). Bovendien wordt de weergave van lage tonen op zowel de soundbar als de subwoofer beheerd door de Bass Adjust-functie. Dit zorgt voor een optimaal geluid en maximale impact op ieder gewenst niveau.

Polk Audio Signa S4: aanpasbaar geluid

Naast de geluidsaanpassingen die met behulp van Polk VoiceAdjust en Bass Adjust kunnen worden gedaan, profiteren luisteraars ook van voorgeprogrammeerde knoppen met het beste geluid voor films en muziek. Ook biedt de Signa S4 een nachtmodus waarmee het basgeluid automatisch wordt gedempt en dialogen beter verstaanbaar zijn, zodat luisteraars hun slapende buren of familieleden niet storen tijdens het bingewatchen tot in de late uurtjes.

Polk Audio Signa S4: eenvoudige bediening en muziek luisteren

De Signa S4 is eenvoudig in te stellen en zeer gebruiksvriendelijk. Je hebt slechts de meegeleverde HDMI of optische kabel (of aux-in voor oudere tv's) nodig om direct te genieten van de ultieme luisterervaring, zelfs met de nieuwste 8K Ultra-HD tv's. De ingebouwde HDMI eARC kan originele Dolby Atmos-streams verwerken met de allerbeste geluidskwaliteit. Voor extra gebruiksgemak is de Signa S4 voorgeprogrammeerd voor gebruik met de meeste tv-afstandsbedieningen en kan hij moeiteloos via bluetooth worden gekoppeld met mobiele apparaten voor handige streaming. Het onopvallende design van de Signa S4 past in ieder interieur en hij eventueel kan aan de muur worden bevestigd.

Polk Audio Signa S4: prijs en leveringsinformatie

Het Signa S4 Dolby Atmos soundbarsysteem van Polk Audio wordt geleverd met HDMI-kabel en een optische kabel. De adviesverkoopprijs is 349 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE