NIEUWSRhapsody

Rhapsody Audiophile Recordings lanceert twee nieuwe albums

Redactie Hifi.nl | 13 december 2021 | Fotografie Fabrikant

Audiodealer Rhapsody in Hilversum verkoopt niet alleen audioapparatuur. Onder de naam Rhapsody Audiophile Recordings (RAR) brengt het bedrijf ook muziekalbums uit. Rhapsody heeft twee albums aan het portfolio toegevoegd, t.w. het album “...Where The Light Gets In” van Jeremy Olivier en “Sketches of Seasons” van Kohashi en Koopman. Rhapsody maakt het verschil door veel aandacht te besteden aan de opnamekwaliteit van de RAR-albums.

Rhapsody Audiophile Recordings: “voor fijnproevers!”

‘Jeremy Olivier levert met “...Where The Light Gets In” een verrassend singer-songwriter album af in de beste Paul Simon-traditie. Sterke nieuwe composities met avontuurlijke herbewerkingen van songs als Crazy Love (Van Morrison) en Anthem (Leonard Cohen).’ Opgenomen met het high-definition direct recording principe en uitgebracht op 180 grams vinyl en SACD (hybride Super Audio CD).

De Japanse pianiste Atzko Kohashi en de Nederlandse percussionist Eddy Koopman lijken een niet voor de hand liggende combinatie. Maar deze twee open geesten weten grenzenloos de jaargetijden op volstrekt eigen wijze te verlevendigen en muzikaal vorm te geven. Donder en bliksem, verstilling en elan, hemelhoog en aards, een avontuurlijke reis op het ritme van de getijden. Opgenomen met het high-definition direct recording principe en uitgebracht op SACD (hybride Super Audio CD).

Meer weten? Kijk dan op de website van Rhapsody, ook voor andere RAR-albums.


EDITORS' CHOICE