NIEUWSSennheiser

Hi-Fijne Feestdagen: Sennheiser HD660S

Sennheiser doet op maar liefst 3 verschillende dagen mee met onze Hi-Fijne Feestdagen acties, en vandaag zetten we de schijnwerpers op hun derde en laatste bijdrage: de vermaarde HD 660S hoofdtelefoon. 

Sennheiser HD 660 S

De HD 660 S is een hoofdtelefoon die bedoeld is voor de serieuze muziekliefhebber die in zijn woonkamer urenlang wil luisteren. Hij zit daarom lekker stevig op de oren, maar is nergens te strak. Nee, je vindt 'm eerder op het perfecte middelpunt tussen ‘te los waardoor de koptelefoon constant verschuift’ en ‘te vast waardoor je niet lang kunt luisteren’. Het is een subtiele maar significante verbetering dat het draagcomfort aanzienlijk verbetert. 

Wie goed oplet, ziet dat de roosters van de HD 660 S niet vlak zijn (en een Sennheiser-logo dragen). Wat er achter de roosters steekt is compleet nieuw. Sennheiser ontwikkelde voor de HD 660 S een nieuwe driver die strakker reageert en met een kleinere tolerantie geproduceerd kan worden. Dit zou er vooral voor moeten zorgen dat de HD 660 S altijd hetzelfde klink en dat je aan beide oren echt hetzelfde hoort. Tijdens de productie van deze koptelefoon wordt hier trouwens nog meer aandacht aan besteed door de twee drivers zo goed mogelijk te matchen. Het lijkt misschien evident dat de twee kanten je hoofdtelefoon hetzelfde klinken, maar bij sommige fabrikanten treedt er soms een grotere variatie op dan wenselijk. Het is hoe dan ook maar weer eens duidelijk hoe Sennheiser in de wereld van hoofdtelefoons voorop blijft lopen.

De HD 660 S is een geslaagde verbetering van de gerespecteerde HD 650. Sennheiser is erin geslaagd om het klassieke recept te behouden maar het met de zachte hand toch subtiel smaakvoller te maken. Zo krijg je iets dat het origineel (de eveneens populaire 650) overtroeft zonder dat het iets helemaal anders biedt.

Wat moet je doen?

Wil je kans maken op de Sennheiser HD 660 S? Laat dan simpelweg je naam en e-mailadres achter. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel en de lengte van deze actie. Wil je daarnaast onze nieuwsbrief ontvangen, zet dan even een vinkje. De actie loopt tot en met woensdag 12 januari 2022.

* Deze actie is inmiddels gesloten


EDITORS' CHOICE