Hi-Fijne Feestdagen: RHA in-ears Botman Sound & Vision

Vandaag weer een audiospeciaalzaak in de spotlight van onze Hi-Fijne Feestdagen acties: in samenwerking met Botman Sound & Vision in Hoorn hebben we twee verschillende sets RHA in-ears in de aanbieding. Je maakt kans op op de RHA MA650i of de MA750i. Van beide geven we er bovendien twee weg, dus vier blije winnaars in totaal!

RHA in-ears

RHA – de naam staat voor Read Heath Acoustics – heeft zich in enkele jaren tijd aardig weten te profileren. Het aangename is dat ze dat niet doen met steeds ultiemere high-endmodellen, maar producten die zeer betaalbaar blijven zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen.

De RHA MA650i is een premium, in-ear hoofdtelefoon met een handgemaakte 380.1 driver. Dankzij de eigen Aerophonic constructie van het merk, het geluidsisolerend design en de flexibele oorhaken heb je een uitstekende set in-ears op alle fronten die ertoe doen. Daarnaast voorzien van een versterkte OFC-kabel, handig draagtasje en 3 jaar garantie.

De luxere MA750i op zijn beurt doet er nog een schepje bovenop, en dan hebben we het niet alleen over het weelderige aanbod aan accessoires in de doos. Of de piekfijn afgewerkte metalen driverbehuizingen. Neen, ook qua draagcomfort scoort de MA750 hoog, onder meer omdat er zo’n divers aanbod van tips wordt meegeleverd en omdat de oortelefoon altijd goed op zijn plaats blijft. Vervolgens laat de '750' je versteld staan van de weergaveprestaties van deze aantrekkelijke geprijsde in-ears. Qua detailniveau en dynamiek overstijgen ze dat prijspunt namelijk probleemloos. 

Wat moet je doen?

Wil je kans maken op een van deze sets in-ears van RHA? Laat dan simpelweg je naam en e-mailadres achter. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel en de lengte van deze actie. Wil je daarnaast onze nieuwsbrief ontvangen, zet dan even een vinkje. De actie loopt tot en met woensdag 12 januari 2022.

* Deze actie is inmiddels gesloten


EDITORS' CHOICE