NIEUWSPanasonic

Hi-Fijne Feestdagen: Panasonic SC HTB496 soundbar

Redactie Hifi.nl | 28 december 2021 | Panasonic

Terug naar home cinema in de Hi-Fijne Feestdagen acties, met vandaag de SC-HTB496 van Panasonic, een krachtige soundbar met draadloze subwoofer én bluetooth-skills om ook je muziek eenvoudig te streamen. "Ervaar filmisch geluid met een krachtige, zware bass!" 

Panasonic SC-HTB496

We zijn deze Panasonic soundbar momenteel zelf aan het testen, maar op de volledige review moeten we nog even wachten. Voor nu kunnen we je alvast vertellen dat de slanke HTB496 soundbar netjes onder de tv past en daar de perfecte partner is door je kijkplezier met geluid te verbeteren zonder in het zicht te springen.

Dankzij bluetooth voor het streamen vanaf smartapparaten en HDMI ARC voor snelle tv-verbinding met het gemak van één afstandsbediening hoor en voel je alles! Met twee full-range, naar voren gerichte luidsprekerunits (4,5 x 12 cm) bereikt de soundbar alleen al een indrukwekkende uitvoer van 160 W. Bass-reflexpoorten verbeteren de geluidservaring nog verder. De HTB496 ter waarde van 299 euro produceert een krachtig geluid dat veel grootser is dan het compacte formaat doet vermoeden.

De soundbar heeft daarnaast een krachtige draadloze subwoofer voor een diepe, heldere bass. Ook deze 160 W sub maakt draadloze verbinding via Bluetooth, dus plaats 'm gerust op de plek waar jouw kijkervaring het meest wordt verrijkt. Het innovatieve ontwerp van de interne ruimte van de compacte behuizing van de subwoofer zorgt ervoor dat het geluid goed weerklinkt en letterlijk wordt gevoeld.

Wat moet je doen?

Wil je kans maken op de krachtige subwoofer met soundbar van Panasonic? Laat dan simpelweg je naam en e-mailadres achter. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel en de lengte van deze actie. Wil je daarnaast onze nieuwsbrief ontvangen, zet dan even een vinkje. De actie loopt tot en met zondag 9 januari 2022.

* deze actie is inmiddels gesloten


EDITORS' CHOICE