Hi-Fijne Feestdagen: Wifimedia Sivga SV021 hoofdtelefoon

Vandaag in de Hi-Fijne Feestdagen acties: de Sivga SV021 hoofdtelefoon, aangeboden door Wifimedia in Arnhem. 

Sivga SV021 headphone

De SV021 is een prachtig vormgegeven close-back over-ear hoofdtelefoon van Sivga Audio. Dankzij het gebruik metaal en handgemaakte houten oorschelpen heeft deze hoofdtelefoon een hele exclusieve ‘fashion’ uitstraling in het bruin of zwart.

Door het gebruik van kwalitatief goede materialen van draagconstructie en oorkussens is het gewicht laag gebleven en door de geringe druk op de oren is het draagcomfort ook bij langere luistersessies top.

Deze hoofdtelefoon is voorzien van twee zelf ontwikkelde 50mm drivers voor een heerlijke ontspannen luisterervaring. De geluidskwaliteit van deze hoofdtelefoon is van hoog niveau en levert een krachtig en diep doorlopend laag, mooie vloeiende midrange met sprankelende hoge tonen.

De soundstage waarmee deze koptelefoon muziek weergeeft is breed en heeft een hoge transparantie. Dankzij de gesloten uitvoering geeft deze hoofdtelefoon tot in de kleinste details perfect weer.

Wat moet je doen?

Wil je kans maken op deze fraaie hoofdtelefoon? Laat dan simpelweg je naam en e-mailadres achter. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel en de lengte van deze actie. Wil je daarnaast onze nieuwsbrief ontvangen, zet dan even een vinkje. De actie loopt tot en met woensdag 5 januari 2022.

* Deze actie is inmiddels gesloten

Sivga – Network Media Systems

MERK

EDITORS' CHOICE