NIEUWSArgon

Hi-Fijne Feestdagen: Argon Audio Solo netwerkspeler

Deelnemer nummer 3 in de Hi-Fijne Feestdagen acties, en het is weer een serieuze smaakmaker: de Argon Audio Solo netwerkspeler, een compacte streamer met uitstekende audioprestaties. Tot en met de eerste (volle) week van het nieuwe jaar vind je op HIFI.NL dagelijks – of in ieder geval bijna dagelijks, sommige partners staan graag wat langer in de spotlight – een verse actie, waarbij je kans kunt maken op alles van hoofdtelefoons en streamers tot subwoofers en soundbars. En het mooiste is, je kunt gewoon aan ALLES meedoen, iedere dag weer!

Argon Audio Solo

De Solo van Argon Audio is dé ultieme manier om je installatie te upgraden met de nieuwste draadloze mogelijkheden – gewoon via je smartphone. Want ondanks zijn formaat (en prijskaartje, voor wie 'm gewoon ouderwets moet kopen in plaats van winnen) hebben we hier te maken met een echt hifi-product.

Bovenstaande foto werd gemaakt door Jamie, en dat is niet het enige wat we voor deze prijsvraag van hem zullen lenen. We gaan er namelijk ook met wat van zijn woorden vandoor, omdat hij de Solo reeds uitgebreid aan de tand gevoeld heeft. "De Argon Solo doet precies wat het belooft: je een eenvoudige manier geven om muziek te streamen. Het doet dat zonder al te veel poespas, wat (helaas) in streamingland nog altijd opmerkelijk is."

"De Solo biedt je bovendien een bijzonder ruim scala aan streamingopties. Met AirPlay 2, Chromecast, Spotify Connect en Bluetooth wordt elke muziekliefhebber wel bediend, en dankzij Roon Ready is zelfs die veeleisende audiofiel gelukkig." Eindoordeel? 4.5 uit 5 sterren!
Lees de gehele review hier.

Wat moet je doen?

Wil je kans maken op de Argon Audio Solo streamer? Laat dan simpelweg je naam en e-mailadres achter. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel en de lengte van deze actie. Wil je daarnaast onze nieuwsbrief ontvangen, zet dan even een vinkje. De actie loopt tot en met zondag 2 januari 2022.

* DEZE ACTIE IS OP 2 JANUARI GESLOTEN

MERK

EDITORS' CHOICE