NIEUWSSkullcandy

Hi-Fijne Feestdagen: Skullcandy Push Active

Redactie Hifi.nl | 13 december 2021 | Skullcandy

Het is zover! We gaan vandaag van start met de Hi-Fijne Feestdagen acties, zoals aan het begin van de maand al aangekondigd. Tot en met de eerste (volle) week van het nieuwe jaar vind je op HIFI.NL dagelijks – of in ieder geval bijna dagelijks, sommige partners staan graag wat langer in de spotlight – een verse actie, waarbij je kans kunt maken op alles van hoofdtelefoons en streamers tot subwoofers en soundbars. En het mooiste is, je kunt gewoon aan ALLES meedoen, iedere dag weer. Wat we van jou vragen? Je e-mailadres en een originele motivatie, meer niet. De aftrap vandaag & morgen is voor Skullcandy.

Skullcandy Push Active

De Push Active True Wireless sportoortjes zijn het topmodel uit de collectie TWS-oortjes van Skullcandy. De ideale manier om kennis te maken met de gloednieuwe Voice Control-technologie van het merk, Skull-iQ. 

Skull-iQ maakt het mogelijk om steeds vaker handsfree te gaan. Met stemcommando’s is het mogelijk om content af te spelen of te pauzeren, gesprekken te beantwoorden of weigeren, Stay-Aware Mode te activeren voor optimale veiligheid en zelfs Spotify te activeren. Met de Skull-iQ functie blijf jij in beweging en hoeft je geen seconde te missen van je favoriete muziek, telefoongesprekken of podcasts.

Met een water-, zweet- en stofafstotende waarde van IP55 zijn de Push Active oortjes perfect voor de meest intense work-outs. De Push Active, met een adviesprijs van 79,95 euro, heeft tien uur aan batterij in de oortjes en nog eens een extra 34 uur aan batterij met het oplaaddoosje. De stevige over-ear haakjes blijven de oortjes goed zitten. Daarnaast heeft Push Active een geïntegreerde Tile technologie waardoor je in het geval van verlies gemakkelijk je oortjes kunt vinden door via de gratis Tile app je oortjes te lokaliseren. Handig!

Wat moet je doen?

Wil je kans maken op deze gloednieuwe in-ears van Skullcandy? Laat dan simpelweg je naam en e-mailadres achter. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel en de lengte van deze actie. Wil je daarnaast onze nieuwsbrief ontvangen, zet dan even een vinkje. De actie loopt tot en met zondag 2 januari 2022.

* DEZE ACTIE IS OP 2 JANUARI GESLOTEN


EDITORS' CHOICE