Demonstratie van The Gryphon Essence versterkers bij Alpha High End in Brussel

Redactie Hifi.nl | 16 november 2021 | Fotografie Fabrikant

De in Brussel gevestigde audiodealer Alpha High End zal op donderdag 25 november, zondag 28 november, donderdag 2 december en zondag 5 december audiocomponenten van de Deense audiofabrikant The Gryphon Audio Designs demonstreren. Iedereen is welkom in een ongedwongen sfeer maar belangstellenden moeten zich inschrijven om verzekerd te zijn van een plekje.

The Gryphon bij Alpha High End

“Het merk met de gouden Gryphon is een van die vaste fabrikanten die aanwezig is vanaf het begin van de high-end hifi systemen en geniet nu van alom erkende ervaring van meer dan 35 jaar.

We zijn verheugd u de nieuwe Essence-reeks voor te stellen. Dit met een subtiele mix van de Essence-voorversterker en het Essence-stereo-vermogensblok.

Als voorproefje krijgt u de presentatie van een goudklompje, de prachtige Ethos cd-speler/DA-converter, te horen. Een referentie die door de gespecialiseerde pers wordt onderstreept als: “een van de beste prestaties van de markt”. De Diablo 120, zijn jongste van de geïntegreerde systemen, zal ook aanwezig zijn.

Bovendien hebben wij ook enkele verrassingen voor u in petto, zoals de luidsprekers die tijdens dit evenement zullen worden gebruikt.

Contacteer ons en schrijf u in voor de sessie en de dag die u het beste uitkomt. We kijken er naar uit u te verwelkomen in een ongedwongen sfeer, zoals we deden tijdens onze eerste sessie.

Muzikale groeten, Sammy, Frederic and Daniel”, aldus Alpha High End.

Meer weten? Kijk dan op de website van Alpha High End.

Lees ook onze recensie over de Gryphon Essence voorversterker en Essence stereo eindversterker.


EDITORS' CHOICE