HI-VISITiEar Tilburg

Live vanaf de Audio Show iEar'

Goedemorgen! We zijn er vroeg bij, want vanuit het Willem II Stadion in Tilburg doen we weer uitgebreid verslag van de tweede grote show in twee weken. Door omstandigheden is die show helaas maar één dag (we hopen dat de zondaggangers dat bericht al gezien hebben), maar laten we het daar niet teveel over hebben. We gaan vanuit de redactie extra meters maken om ervoor te zorgen dat je na het weekend nog steeds iédere ruimte en deelnemer in het verslag vertegenwoordigd ziet, én dat we daar vandaag al een voorproefje van kunnen plaatsen!

Klik hier voor de nieuwtjes vanuit Tilburg

Daarnaast zijn er natuurlijk de jaarlijkse HIFI.NL iEar' Awards, en dat zijn er ook deze editie weer 12. Gedurende de dag zullen onze aanwezige redactieleden alle luisterruimtes bezoeken, bewonderen en beoordelen – op zoek naar de Beste Sound, Beste Experience en Beste Stand. We hebben gisteren al gezien hoe hard er gewerkt is om alle ruimtes van het stadion weer om te toveren tot high-end luisterpaleisjes, dus dat belooft wat!

Dat zal leiden tot een drietal shortlists, waar we aan het einde van de showdag een ei over zullen leggen. Aansluitend worden de drie redactionele awards in het diner voor deelnemers aan de winnaars uitgereikt – waar we op een later moment uiteraard een verslag van publiceren.

Nog belangrijk zijn de in totaal 9 publieksprijzen waar u – de lezer en de bezoeker – via deze pagina tot het einde van deze showdag (18.00 uur) op kunt stemmen. Doe dus vooral mee, dan kunnen we ook vanavond nog eens 9 deelnemers blijmaken. En uiteraard brengen we ook daarvan verslag uit. Nu koffie!


EDITORS' CHOICE