NIEUWSiEar Tilburg

Update Audio Show iEar': zaterdag 13 november gaat door, zondag 14 afgelast

Redactie Hifi.nl | 12 november 2021

We hebben een belangrijke update vanuit de organisatie van de Audio Show iEar', die deze zaterdag en zondag in de agenda stond. Omwille van de nieuwe maatregelen die zojuist in de persconferentie zijn aangekondigd, is besloten de zondag van het evenement af te gelasten. De Audio Show iEar' zal derhalve deze editie alleen op de zaterdag plaatsvinden, op de ongewijzigde openingstijden van 10.00 tot 18.00 uur. 

Ongewijzigd is het gegeven dat het een QR-evenement betreft waarvoor een vaccinatiebewijs of negatieve test overlegd dient te worden. 

Audio Show iEar' 2021: uitsluitend zaterdag 13 november

Openingstijden 10.00 – 18.00 uur
Locatie Willem II Stadion Tilburg
Ruim 60 fabrikanten in 30 luisterruimtes
Diverse productintroducties & speciale gasten
Entree gratis
Gratis ruime parkeergelegenheid
Gratis pendelvervoer tussen Tilburg CS en stadion

www.audioshowiear.nl/ | www.facebook.com/audioshowiear

Natuurlijk zorgt iEar’ ook deze editie weer voor de nodige primeurs en speciale gasten, de opbouw van de show is immers al achter de rug en iedereen staat klaar om op de zaterdag bezoekers te ontvangen.

Audio Show iEar' 2021: het deelnemersveld

AQIPA
Merken: Esoteric, Teac

Aqipa kennen van Esoteric en Teac. Teac heeft een lange traditie van compacte zeer betaalbare hifi apparatuur, vaak in een stijlvolle en compacte behuizing. Esoteric is de grotere broer en biedt een ultiem assortiment aan absolute high-end topapparatuur. Naam en faam de Japanners met hun sublieme versterkers en CD loopwerken. Recent voegden zij daar audio netwerkspelers aan toe met geluidskwaliteit en afspeelmogelijkheden van het hoogste niveau. De eerste keer dat ze deelnemen aan Audio Show iEar’, dus neem de tijd voor de eerste kennismaking.
Ruimte(s): S7/8 (2e verdieping)
https://audioshowiear.nl/aqipa/

CD VINYL 4U

CDVinyl4U biedt hoogwaardige CD en LP’s aan van verschillende labels, die bekend zijn om hun kwaliteitsniveau en verschillende formaten. CD Vinyl 4U levert o.a. de volgende formaten: SACD, SHM-SACD, XRCD en K2HD CD’s. De LP labels die CD Vinyl 4U aanbiedt, zijn ook van vooraanstaande namen, zoals Stockfisch Recordings, Original Master recordings van Mobile Fidelity en Speakerscorner. Tevens zullen op de stand van CD Vinyl 4U de nodige hi-fidelity audio accessoires te vinden zijn en wanneer er iets voor je tussen zit, dan kan het meteen mee naar huis!
Ruimte(s): N5 (1e verdieping)
http://audioshowiear.nl/cd-vinyl-4-u/

DALI BENELUX
Merk(en): NAD, Dali, Bluesound, Mofi

Zoals de naam al doet vermoeden is Dali Benelux de importeur van Dali luidsprekers. Maar dat niet alleen! Ook van de merken NAD en het streaming audio merk Bluesound worden de producten door Dali Benelux gedistribueerd. Allemaal prachtige producten die hun sporen inmiddels ruimschoots verdiend hebben. Het pakket van Dali luidsprekers biedt voor iedereen iets moois, van passief tot actief, van instap tot high-end, van bedraad tot draadloos. Dali heeft een hoop nieuws te vertellen, dus een bezoek is meer dan de moete waard. Draadloze speakeroplossingen van Dali en diverse nieuwe versterkers van NAD als onderdeel van de BluOS familie. Dit high-end streaming audio platform, gemaakt voor muziekliefhebbers, zal op deze show ruimschoots in de aandacht staan.
Ruimte(s): N1 (1e verdieping)
http://audioshowiear.nl/dali-benelux/ 

DIMEX
Merk(en): Cambridge Audio, Melco, Diptyque, Cardas, Nuprime, Silent Angel, Cabasse

Dimex staat het meest bekend als importeur van Cambridge Audio, maar biedt naast dit legendarische Britse merk nog tal van prachtige audio merken, zoals Melco, Diptyque, Spendor, Cardas, NuPrima, Silent Angel en Cabasse. En met al deze merken zijn de mooiste hifi systemen samen te stellen en dat zullen ze voor de show ook doen. Afgewogen naar kwaliteitsklasse gaat Dimex een viertal schitterende systemen demonstreren samengesteld uit haar merkenpakket. Zodat je naast de onlangs geĂŻntroduceerde Cambridge Audio EVO modellen ook kennis kunt maken met de producten van de andere fabrikanten. Deze zullen worden gedemonstreerd door het team van Dimex bijgestaan door diverse productspecialisten: Ben Thompson (Cambridge Audio), Alan Ainslie & Daniel Raggett (Melco) en Jean-Christophe Lefrais (Cabasse).
Ruimte(s): Z4 (1e verdieping)
http://audioshowiear.nl/dimex/

DUNE BLUE
Merk(en): Hifiman, Meze, Burson, Final, Violectric

Importeur Dune Blue heeft haar focus de afgelopen jaren verlegd van de traditionele hifi naar personal audio. De enorme groei, innovatie en diversiteit aan producten in dit segment van de consumenten elektronica heeft Dune Blue geĂŻnspireerd er hard aan te werken de meest gespecialiseerde distributeur van personal audio in de Benelux te worden. Ben je klaar voor een melodieuze en persoonlijke muziekervaring? Kom dan naar ruimte S3 om de geweldige hoofdtelefoons en aanverwante producten van Dune Blue te beluisteren. Je vindt hier merken als Hifiman, Meze, Final, Violectric en Burson.
Ruimte(s): S3 (2e verdieping)
http://audioshowiear.nl/dune-blue/

DYNAUDIO BENELUX
Merk(en): Dynaudio, Auralic

Het Deense Dynaudio bracht dit jaar de nieuwe Emit serie op de markt. Een productreeks die vaak in tegenstelling tot vele anderen heel erg betaalbaar is. Is dit dan wel spectaculair? Nou zeker is de Emit meer dan de moeite waard om te komen beluisteren en je verbazen over het feit dat goede geluidskwaliteit ook heel betaalbaar kan zijn. Natuurlijk kan er ook geluisterd worden naar andere Dynaudio speakers, zoals de Contour en Heritage. Naast Dynaudio luidsprekers wordt er ook het streaming audio merk Auralic gevoerd bij Dynaudio. Auralic biedt een prachtig assortiment audio netwerkspelers van het hoogste niveau. Dit jaar werd de nieuwe Aries G2.1 geĂŻntroduceerd en die zal op de show volop in de aandacht staan. Richard Bates, productspecialist van Auralic is bereid gevonden om de demonstraties te verzorgen.
Ruimte(s): Z3 (1e verdieping)
http://audioshowiear.nl/dynaudio/

FINE SOUNDS BENELUX
Merk(en): McIntosh, Sonus faber, Sumiko

Bij Fine Sounds vinden we de ultieme hifi producten van McIntosh en Sonus faber. McIntosh is één van de meest begerenswaardige high-end audio merken en maakte naam en faam in haar nu al weer ruim 70-jarige bestaan. Op de show zullen enkele van de beste paarden uit de stal beluisterd kunnen worden, denk hierbij aan de MC611 mono eindversterkers, de MA12000 en MA352 geïntegreerde hybride buizenversterkers en de C53 voorversterker. Bij Sonus faber kan er geluisterd worden naar de speakers uit de Heritage lijn, de nieuwelingen in Lumina serie en als klap op de vuurpijl hjet nieuwe model in de Reference serie: de Il Cremonese Ex3me. Waarschijnlijk ben je de ruimte dus niet uit te  krijgen, maar dat begrijpen we dan ook volkomen.
Ruimte(s): N2 (1e verdieping)
http://audioshowiear.nl/fine-sounds-benelux/

GP ACOUSTICS
Merk(en): KEF, Hegel

GP Acoustics staat bekend als distributeur van KEF luidsprekers en voert daarnaast ook het Noorse elektronica merk Hegel. Een zeer prettige combinatie. KEF mag gerekend worden tot de absolute top van de hifi wereld. Dit jaar viert KEF haar 60 jarige bestaan en is daarmee één van de graadmeters als het gaat om innovatie en uitmuntendheid in hifi luidspreker engineering. En net als in alle voorgaande jaren van de historie van de Audio Show iEar’ zal ook dit jaar brand ambassador Johan Coorg weer zijn opwachting maken om ons deelgenoot te maken van de laatste KEF noviteiten. Natuurlijk op zijn eigenzinnige wijze.

Hij zal terzijde gestaan worden door Anders Ertzeid van Hegel die uit Oslo weer de nodige nieuwe Hegel producten meeneemt. En om al deze prachtige producten nog verder in het zonnetje te zetten trakteert GP Acoustics jou op muzikale omlijsting van Jan Douwe Kroeske (bekend van zijn vele radio- en TV programma’s) en Anneke van Giersbersen (weer bekend door de Beste Zangers editie van dit jaar). Eén en al vertier dus in de vele ruimtes van KEF en Hegel.
Ruimte(s): B1 (begane grond), M1 & M2 (1e verdieping)
http://audioshowiear.nl/gp-acoustics/

HNNY BENELUX
Merk(en): REL, Ortofon, Van den Hul, REL, Reed, ETI, New Horizon

De hifi en muziekliefhebber kan zijn hart altijd ophalen in de ruimte van HNNY Benelux, want daar zijn prachtige, met name analoge producten te vinden. Schitterende luidsprekers van Fyne Audio, bekabeling van Van den Hul, elementen en draaitafel accessoires van Ortofon, platenspelers van New Horizon, apparatuur van Heed, subwoofers van REL en pluggen van ETI Research. Bij Fyne Audio worden de SP (Special Product) modellen uit de 500 serie geintroduceerd en rondom de SP500F luidspreker van Fyne Audio zal dan ook een hele mooi systeem worden opgesteld. Kom dus zeker luisteren in ruimte S17 op de 2e verdieping  van het stadion voor een hele mooie muzikale ervaring.
Ruimte(s): S17 (2e verdieping)
http://audioshowiear.nl/hnny-benelux/

IDC KLAASSEN
Merk(en): IsoTek, Fink-Team, Canor, Q Acoustics, QED

IDC Klaassen staat bekend als importeur van IsoTek, het merk dat op alle niveaus de stroomvoorziening van je hifi installatie kan aanpakken en sterk verbeteren. Hiervoor biedt IsoTek stroomkabels, stekkerblokken en netfilters van de allerbeste kwaliteit. Daarnaast is IDC Klaassen naam aan het maken met de luidsprekers van Karl-Heinz Fink, een begenadigd technicus en ontwikkelaar van speakertechnologie die zijn weg zag naar diverse speakerfabrikanten. Karl-Heinz Fink zal in hoogsteigen persoon zijn nieuwe KIM ten gehore komen brengen. Het kleine broertje van de Borg. Voorts werd IDC Klaassen als gevolg van de Brexit ook importeur van Q Acoustics en QED met een sterk aanbod van zeer betaalbare, maar ook erg goed klinkende producten. Al deze prachtige producten zijn te zien en te beluisteren in twee ruimtes in het stadion.
Ruimte(s): B3 (begane grond) en S7/8 (2e verdieping)
http://audioshowiear.nl/idc-klaassen/

ISOACOUSTICS NEDERLAND
Merk(en): IsoAcoustics

De populariteit van de producten van IsoAcoustics groeit met rasse schreden. Dit bedrijf ontwikkelde een unieke, gepatenteerde isolatie techniek die er voor zorgt dat elk contact tussen product en ondergrond wordt geëlimineerd. Ideaal dus voor het opstellen van audio apparatuur, zoals luidsprekers, versterkers, bronnen, en platenspelers. Dit resulteert in een authentiek en ongekleurd geluid van je installatie, iets waar elke muziekliefhebber naar streeft. Sinds de komst van IsoAcoustics is het ondenkbaar dat jouw luidspreker nog niet op een set Gaia’s staat! En om dit kracht bij te zetten, wordt tijdens de show de unieke A-B demonstratie gedaan. Want IsoAcoustics daar kun je niet meer onder uit, getuige ook de vele award die dit merk inmiddels ontving.
Ruimte(s): S6 (2e verdieping)
http://audioshowiear.nl/isoacoustics/

JOENIT
Merk(en): Rega, Totem

Onze Belgische vrienden van Joenit zijn er dit jaar ook weer bij en leggen de aandacht graag op die schitterende pure analoge producten uit hun assortiment. Rega platenspelers zijn alle jarenlang de maatstaf in de markt, met de mooiste modellen, fenomenale prestaties en alles met pure passie gefabriceerd in het Verenigd Konikrijk. Joenit zal je graag wegwijs bieden in deze analoge wereld door je op alle vlakken bij te praten en een schitterend systeem te demonstreren van altijd weer verassend muziek.
Ruimte(s): A4 & S9 (2e verdieping)
https://audioshowiear.nl/joenit/

LATHAM AUDIO
Merk(en): Naim Audio, Neat Acoustics, Chord Company

Onmisbaar op de show is natuurlijk ook Latham Audio met de topproducten van het Britse Naim Audio. Waar Naim vroeg begon met de ontwikkeling van streaming audio oplossingen en anno 2021 dan ook een top drie speler is in high-end streaming oplossingen wil het haar oorsprong ook zeker niet verloochenen. En daarom bracht het dit jaar een ultieme draaitafel op de markt. Althans als één van de vele primeurs zal dat op de show gaan gebeuren. De Naim Solstice draaitafel is het statement op het gebied van analoge audio. En om dit luister bij te zetten wordt de Naim Statement versterker gebruikt voor de introductie. Welke speakers dan? De samenwerking met het Franse Focal is inmiddels zo goed geworden, dat de Grande Utopia’s worden aangerukt om een waar statement te maken. Dit wordt een demonstratie die je dus zeker niet mag missen. En natuurlijk kun je bij Naim in de andere luisterruimte ook naar de andere vele mogelijkheden van het merk uit het Engelse Salisbury komen luisteren waarvoor ze ook nog Naim’s product manager Mark Raggett voor zullen laten overvliegen.
Ruimte(s):      N1 (1e verdieping, S16 (2e verdieping)
http://audioshowiear.nl/latham-audio/

LG ELECTRONICS
Merk(en): LG TV

De uitvinder van OLED technologie is ook dit jaar weer present op de show met de nieuwste OLED toestellen. Een techniek die nog steeds volop in ontwikkeling is en absoluut het beste beeld biedt in 4K en tegenwoordig ook al weer in 8K. En dat is toch waar het om gaat wanneer je je favoriete film, serie of sportwedstrijd aan het bekijken bent. LG: “Life’s Good”.
Ruimte(s): A5 (2e verdieping)
http://audioshowiear.nl/lg/

MUSIC2
Merk(en): Dr. Feickert, Hana, Van den Hul, BHC, Trafomatic
De verwachting zijn zeer hoog gespannen. Music2 was op de laatste editie in 2019 winnaar van de best Sound Award en dat willen ze dit jaar natuurlijk overtreffen. Gaan we dan een nog beter systeem horen? Met de nieuwe versterkers van Trafomatic en de nieuwe speakers van BHC zullen ze ongetwijfeld weer mee gaan dingen. En om deze set aan te sluiten gaat er gebruik gemaakt worden van de nieuwe gepatenteerde Carbon Nano Tube kabels van Van den Hul. Grondlegger, oprichter en kabelgoeroe Aalt Jouk van den Hul gaat in hoogsteigen persoon afreizen naar de show om dit unieke Nederlandse fabricaat aan jou voor te stellen. Daarnaast zal dhr. Van den Hul je alles vertellen over de als maar toenemende belangstelling van zijn platenspeler elementen, welke uniek zijn in hun soort. Ook in de ruimte van Music2 kun je je hart dus weer gaan ophalen.
Ruimte(s): N4 (1e verdieping)

MONITOR AUDIO NEDERLAND
Merk(en): Monitor Audio, Roksan, Transrotor, Wireworld
Bij Monitor Audio worden er ook weer aan aantal mooie producten geintroduceerd, waarbij veel aandacht zal uitgaan naar alweer de 7e generatie van immens populaire Silver serie van Monitor Audio en bij Roksan de introductie van de nieuwe Attessa serie. De Silver serie staat al jaren lang garant voor heel veel luisterplezier en de speakers in deze serie worden alsmaar beter en beter en blijven desondanks heel betaalbaar. Nog niet koud op de markt viel de lijn al in de prijzen met onder andere de prestigieuze Eisa Award. Roksan introduceert de Attessa lijn. De zoveelste serie versterker / CD speler / platenspeler. Nee, zeker niet. Als eerste “vreemde” hifi merk gaat de Attessa lijn beschikken over het BluOS streaming audio platform en maakt daarmee het BluOS portfolio nog groter en krachtiger. Kom dus zeker kennis maken in de ruimte van Monitor Audio.
Ruimte(s): S12 (2e verdieping)
http://audioshowiear.nl/monitor-audio/

NETWORK MEDIA SYSTEMS
Merk(en): Roon, Hifi Rose, iFi Audio, Sendy
De opmars van streaming audio in hifi installaties plaveide de weg voor Netwerk Media Systems naar de hifi markt en daarmee ook de weg naar Audio Show iEar’. Network Media Systems is de specialist als het gaat om streaming audio hifi producten en voert onder meer de merken Roon, Hifi Rose en iFi Audio. Met baanbrekende producten in het pakket die hoge ogen gooien en al talrijke awards in de wacht sleepten. Bezoek de ruimte en laat je opgaan in de onbegrensde mogelijkheden van streaming audio.
Ruimte(s): S13 (2e verdieping)
https://audioshowiear.nl/network-media-systems/

PAI AUDIO VIDEO
Merk(en): Primare, Audio Physic, Creaktiv, System Audio

PAI Audio Video vertegenwoordigd een steeds groter pallet aan merken een heeft om die rede dit jaar twee ruimtes nodig op de show. In de ene ruimte gaan we kennis maken met het op traditionele basis gestoelde audio systeem in de combinatie van Primare elektronica en Audio Physic speakers. Uiteraard de laatste modellen en voorzien van de nieuwste technologie. In de andere ruimte kun je het audiosysteem van de toekomst horen van System Audio, draadloos en gebaseerd op de laatste Wisa techniek. Kortom linksom of rechtsom, PAI Audio Video kan elk systeem bieden.
Ruimte(s): S0 & S1 (2e verdieping)
http://audioshowiear.nl/pai-audio-video/

PRO-JECT AUDIO SYSTEMS
Merk(en): Pro-Ject

Toen in 1991 de CD de wereld veroverde, besloot Pro-Ject om draaitafels te gaan produceren. En met groot succes. De vraag naar betere draaitafels is altijd gebleven en er wordt weer zeer veel geluisterd naar LP’s. Sterker nog, nu de CD wordt ingehaald door streaming audio, groeit de markt naar vinyl spelers wederom.  Waarom? Omdat het fantastisch klinkt en je er lekker mee bezig kunt zijn, muziek zoeken en lekker weg zwijmelen. Heerlijk toch! De range van Pro-ject is gaandeweg de jaren enorm gegroeid tot uitgekiend assortiment vandaag de dag. De huidige generatie Debut modellen is trendsettend, zowel in design als prestatie. Pro-ject heeft dit jaar daarom wederom extra ruimte op de show gereserveerd om al dit moois eens heel goed onder de aandacht te brengen.
Ruimte(s): A8 (2e verdieping)
http://audioshowiear.nl/pro-ject/

SENNHEISER
Merk(en): Sennheiser

Sennheiser is één van de meest toonaangevende fabrikanten als het gaat om koptelefoons en oordopjes en dat gaan we eens en te meer beleven in Sennheiser’s koptelefoon ruimte. Maak kennis met alle mogelijkheden op het gebied van high-end hifi hoofdtelefoons, draadloze over-ear en in-ear modellen en natuurlijk alle True Wireless modellen. Neem de tijd en kom ze één voor één beluisteren bijgestaan de product specialisten van Sennheiser.
Ruimte(s): S4 (2e verdieping)
http://audioshowiear.nl/sennheiser/ 

SERVI-Q
Advance Paris, Elac, Cocktail Audio

In het uitgekiende assortiment van Servi-Q vinden we alle ingrediënten voor een mooi hifi installatie in diverse kwaliteitsklassen. Schitterende versterkers, CD spelers en streaming audio producten van het Franse Advance Paris. Voorzien van indrukwekkende VU-meters wat het toch begerenswaardige producten maakt. De all-in-one’s van het merk gooien de laatste tijd hoge ogen. Sluit er een set van één van de vele Elac luidsprekers op aan en klaar is kees. Heb je al een hifi installatie thuis staan, maar wil je de eens uitbreiden met alle mogelijkheden die streaming audio je biedt, kijk dan eens naar de mogelijkheden van Cocktail Audio. Je tovert je traditionele hifi installatie in één klap om tot het meest moderne systyeem met alle mogelijkheden van dien.
Ruimte(s): A3 (2e verdieping)
http://audioshowiear.nl/servi-q/

SMART AUDIO
Merk(en): Focal, Inakustik
Smart Audio is importeur van het Franse luidsprekermerk Focal. Focal timmert al ruim veertig jaar aan de weg van high-end luidsprekers en heeft haar sporen al lang verdient. Haar ultieme luidsprekerlijn is de Utopia en met het topmodel in de lijn van EUR 100.000 (per stuk …) klinkt dit ook als een Utopia. Maar dat is het niet, het is echt en alle kennis, kunde en techniek die er in deze luidspreker zijn gestoken kennen hun weerga niet! Kom deze unieke demonstratie bijwonen in de gezamenlijke ruimte van Focal en Naim, want de Statement van Naim zal worden gebruikt voor de aansturing. Focal is in een andere ruimte ook te vinden met hun prachtige collectie high-end hoofdtelefoons. En deze kunnen worden beluisterd op de Naim Uniti Atom Headphone. Een weergaloze hoofdtelefoonversterker met ingebouwde audio streamer, waarmee de Focal hoofdtelefoons tot grote hoogte presteren!
Ruimte(s): N1 (1everdieping), S2 (2everdieping)
http://audioshowiear.nl/smart-audio/

SONOS
Merk(en): Sonos

Sonos laat alles zien wat jij nodig hebt om te genieten van briljant geluid. Ook Sonos is er dit jaar weer bij op de show en is te vinden in twee demonstratieruimtes, ruimte S11 is ingericht als woonkamer waarin we entertainment tot leven laten komen. Je beleeft hier korte films met het nauwkeurige en meeslepende geluid van Dolby Atmos op zowel de Sonos Arc als de nieuwste Sonos Beam. Met de Sonos Beam wordt je omringt met geweldig geluid. De vijf krachtige speakers vullen de kamer volledig met dynamische lage en heldere hoge tonen en indrukwekkende diepte. De elf krachtige drivers, waaronder speciale elliptische woofers en in een hoek geplaatste zij-tweeters in de Sonos Arc zorgen voor heldere details en een indrukwekkende bass. Daarnaast zorgen de naar boven gerichte drivers van Arc voor een multidimensionaal geluidsveld dat zich om je heen beweegt, waardoor elke fluistering of explosie wordt weergegeven met een dramatische helderheid, detail en diepte. Met Sonos breid je gemakkelijk uit wanneer jij er klaar voor bent en daarom staan ook de Sonos Sub en twee Sonos One’s als surround speakers klaar in de ruimte voor een nog meeslependere beleving.

Naast korte films laat Sonos in de ruimte A6 zien hoe je makkelijk muziek, radioprogramma's, podcasts en meer streamt. Dit laten we zien op de nieuwe Sonos Roam en de Sonos Move. Beide speakers verbinden zowel via WiFi als bluetooth. Wanneer je de de speakers thuis gebruikt is de speaker dus, net als alle andere Sonos speakers, gewoon verbonden met jouw thuisnetwerk. Ben je onderweg, dan maak je eenvoudig en snel verbinding via bluetooth. Als je met de speakers op pad gaat, dan wil je natuurlijk wel zo lang mogelijk van jouw favoriete muziek genieten. De speakers hebben een batterijduur van ruim 10 uur, lang genoeg om ook onderweg te genieten van je muziek. Deze speakers ondersteunen ook spraakbesturing dankzij de ingebouwde microfoons. Ervaar dit zelf en beluister de Sonos speakers tijdens de show!
Ruimte(s): S11 & A6 (2everdieping)
http://audioshowiear.nl/sonos-sonos/

SONY
Merk(en): Sony TV

Sony bracht dit jaar haar nieuwe OLED A90 series op de markt. De top in beeldkwaliteit en mogelijkheden, welke behoort tot de master series van Sony. De beste OLED-tv ooit, aangedreven door de revolutionaire Cognitive Processor XR. Geniet van ongeëvenaard contrast met extreme helderheid en pure zwarttinten in een design met naadloze beeldrand. Kom deze lijn van de allerbeste televisies zeker aanschouwen, hij kan straks ook bij jou thuis aan de muur hangen!
Ruimte(s): A5 (2e verdieping)
http://audioshowiear.nl/sony/

SOUND UNITED
Merk(en): Bowers & Wilkins, Denon, Marantz, Classé, Rotel, Definitive Technology

Sound United nam in 2018 het merk Classé over van de Bowers & Wilkins Group om vervolgens in 2021 de gehele Bowers & Wilkins Group over te nemen. Met merkenassortiment onder het dak van één leverancier wat toen ontstond kent zijn weerga niet. Tel maar even mee: Bowers & Wilkins, Classé, Marantz, Denon, HEOS, Rotel en Definitive technology, dat is een pracht assortiment. Bijna onmogelijk om al dit moois voor het voetlicht te brengen, niet in de laatste plaats omdat op de show ’s lands grote introductie van de nieuwe generatie Bowers & Wilkins 800 Diamond D4 serie plaats gaat vinden. Het is de technici van deze Britse speakerbouwer wederom gelukt om van een meesterstuk een nieuw meesterstuk te maken. En daarbij zal oude glorie zijn opwachting weer maken, want de nieuwe Classé Delta serie is uitverkoren voor de aansturing. Is er dan nog wel een podium voor al dat andere moois? Jazeker, naast een prachtige ruimte voor de 800 serie introductie is er een andere grote ruimte waar de volledige productprotfolio experience kunt gaan beleven van Marantz, Denon, Rotel, Definitive Technology en de andere speakerlijnen van Bowers & Wilkins.
Ruimte(s): B2 (begane grond), Z2 (1e verdieping)
http://audioshowiear.nl/sound-united/

TERRASON AUDIO
Merk(en): Arcam, Vivid Audio, Audeze, Grimm Audio, Mola Mola

Wie aan de demonstraties denkt van Terrason Audio denkt aan een traktatie voor oog en oor. Kosten noch moeite worden gespaard in het opstellen van de mooiste installaties. En daarin vinden we altijd de oog- en vooral oorstrelende luidsprekers van Vivid Audio terug. Het merk van één van ’s werelds meest begenadigde luidspreker ontwerpers: Laurens Dickie. De unieke designs en daarin verweven toptechnologie biedt een high-end luidsprekerproduct dat zijn weerga niet kent. Aangestuurd met Mola Mola en/of Grimm Audio wordt het helemaal een feest. Kom op de show zeker eens kennis maken met de nieuwe Kula all-in-one van Mola Mola, een topproduct voor zowel streaming audio als analoge weergave.
Ruimte(s): B7 (begane grond
http://audioshowiear.nl/terrason-audio/

THE QUEST GROUP
Merk(en): AudioQuest, Golden Ear

AudioQuest is de Amerikaanse fabrikant van hoogwaardige audio & video kabels en al jaren een begrip onder hifi liefhebbers. Zowel beginnende als gevorderde audiofielen vinden in het productaanbod de juiste kabels en accessoires om hun volledige set mee aan te sluiten. Ook in de wereld van stroomvoorziening laat AudioQuest zich gelden door de aanwezigheid van hoogwaardige netfilters en powercords. Dit zorgt voor meer dynamiek, detail en elimineert ruis. Tijdens de Audio Show zal AudioQuest ruimschoots aandacht besteden aan de vele hoogwaardige luidsprekerkabels, power cords en digitale interlinls in haar pakket. Wanneer je set toe is aan een kabelupgrade, profiteer dan van onze Audio Show iEar’ beursactie!
Ruimte(s): S5 (2e verdieping) + A1 (2e verdieping)
http://audioshowiear.nl/the-quest-group/

VIERTRON
Merk(en): Atoll, Acoustic Energy, Supra

Voor het eerst op de show is importeur Vietron. En zij kunnen met een gerust hart deelnemen, kijk maar eens naar die merken. Atoll Electronique, high-end electronica voor prijsbewuste audiofielen. Acoustic Energy, topklasse luidsprekers uit de UK. Supra, no-nonsense kabel kwaliteitsproducten uit Zweden. Een uitgekiend gezelschap waar je zeker naar wil komen luisteren.
Ruimte(s): S14 (2e verdieping)
https://audioshowiear.nl/viertron/

YAMAHA MUSIC EUROPE
Merk(en): Yamaha

Yamaha is al decennia lang een bekende speler in het hifi landschap. Met de mooiste producten op zowel stereo vlak als home cinema. Daarnaast wordt het eigen MusicCast streaming audio platform in steeds meer van haar producten verweven, waardoor het ook op dit vlak steeds meer en meer een speler wordt van formaat. Dit jaar ziet de compleet nieuwe Aventage AV receiver lijn het levenslicht, kom hiervan zeker de eerst glimpen opvangen op de show. Op hifi vlak zijn er natuurlijk die prachtige traditionele versterkers met VU-meters, die een steeds meer waardering ontvangen en lof oogsten van de audio liefhebber.
Ruimte(s): N3 (1e verdieping)
http://audioshowiear.nl/yamaha-music/

Audio Show iEar' 2021: Special Guests

Naast al die fantastische producten op de show wordt de show ook gemaakt door de komt van tal van prominente special guests uit de audio industrie. Hoe vaak kom je daar mee in aanraking. Speciaal voor jou komen ze vanuit alle delen van de wereld voor het verzorgen van de mooiste demonstraties en workshops. De opstelling voor dit jaar:

Alan Ainslie
Product specialist van Melco
Uit het Verenigd Koninkrijk names importeur Dimex
Ruimte Z4, 1e verdieping

Anders Ertzeid
Product specialist van Hegel
Uit Noorwegen namens importeur GP Acoustics
Ruimte B1, begane grond

Daniel Raggett
Product specialist van Melco
Uit het Verenigd Koninkrijk namens importeur Dimex
Ruimte Z4, 1e verdieping

Jan Douwe Kroeske
Muzikale omlijsting
Uit Nederland namens importeur GP Acoustics
Ruimte M1, 1e verdieping

Johan Coorg
Productspecialist van KEF
Uit het Verenigd Koninkrijk namens importeur GP Acoustics
Ruimte M1, 1e verdieping

Nicolas DĂ©bard
Productspecialist van Focal
Uit Frankrijk namens importeur Smart Audio
Ruimte N1, 1e verdieping

Mark Raggett
Productspecialist van Naim Audio
Uit het Verenigd Koninkrijk namens importeur Latham Audio
Ruimte N1, 1e verdieping

Richard Bates
Productspecialist van Auralic
Uit het Verenigd Koninkrijk namens importeur Dynaudio
Ruimte Z3, 1e verdieping

Siemen Algra
Productspecialist van Primare
Uit Zweden namens importeur PAI Audio Video
Ruimte S0, 2e verdieping

Fried Reim
Productspecialist van Violectric
Uit Duitsland namens importeur Dune Blue
Ruimte S3, 2e verdieping

Jeremy Brown
Productspecialist van Monitor Audio
Uit het Verenigd Koninkrijk namens importeur Monitor Audio
Ruimte S13, 2e verdieping

Ben Thompson
Productspecialist van Cambridge Audio
Uit het Verenigd Koninkrijk namens importeur Dimex
Ruimte Z4, 1e verdieping

Jean-Christophe Lefrais
Productspecialist van Cabasse
Uit Frankrijk namens importeur Dimex
Ruimte Z4, 1e verdieping

Karl-Heinz Fink
Productspecialist van Fink-Team
Uit Duitsland namens importeur IDC Klaassen
Ruimte B3, begane grond

Björn Hegelstad 
Productspecialist van Isotek
Uit Noorwegen namens importeur IDC Klaassen
Ruimte B3, begane grond

Aalt Jouk van den Hul 
Productspecialist van Van den Hul
Uit Nederland namens importeur Music2
Ruimte N4, 1e verdieping

Anneke van Giersbergen
(weer) bekend van Beste Zangers 2021
Muzikale omlijsting
Uit Nederland namens importeur GP Acoustics
Ruimte M1, 1e verdieping

Tot slot: maak kans op geweldige prijzen met een prijzenpakket van 15.000 euro!

Maak kans op geweldige prijzen, PRIJZENPAKKET € 15.000!
En alsof de traktatie Audio Show iEar’ 2021 nog niet groot genoeg is, maak je als bezoeker tijdens de show ook nog eens kans op te gekke prijzen met een totale waarde van maar liefst  € 15.000! Doe mee tijdens de show met het invullen van een winkaartje. De kans op een te gekke prijs was nog nooit ze groot. Wat valt er te winnen? Speakersets, wifi speakers, koptelefoons, kabels, subwoofers, audio streamers, netfilters, etc. Doe mee!

We zien je graag zaterdag in Tilburg! | www.audioshowiear.nl/ | www.facebook.com/audioshowiear


EDITORS' CHOICE