NIEUWSFinal Audio

Showvideo Dutch Audio Event: elektrostaten van Final

Final staat voor oer-Hollandse kwaliteitsproducten met uitmuntende prestaties en een onderscheidende uitstraling. Maarten Smits van Final Audio stelt je voor aan de nieuwe lijn elektrostatische speakers die te zien en te beluisteren waren tijdens het Dutch Audio Event.

Final is in 1989 opgericht door de broers Maarten en Michiel Smits. Vanuit hun visie om de best presterende elektrostatische weergever te ontwikkelen, hebben deze Nederlandse innovators door de jaren heen diverse patenten verworven en technologieën ontwikkeld die voor elektrostaten uniek zijn, zowel in materiaalgebruik alsook door de inzet van bijvoorbeeld 3D printing technologieën.

Deze innovaties hebben bovendien bijgedragen aan het verbeteren van betrouwbaarheid en muzikale prestaties. Final staat voor oer-Hollandse kwaliteitsproducten met een onderscheidende uitstraling. Voortbouwend op 30 jaar ervaring presenteert Final een compleet nieuwe line-up van zowel full range alsook hybride modellen. Alle modellen zijn naar wens leverbaar als passieve of actieve variant.

Maak kennis met Final en lees meer op www.final-audio.com.

MERK

EDITORS' CHOICE