NIEUWSAudioPerfect

Demonstratie 'Zwitserse dipoolzuiverheid uit Zurich' op zat 11 dec. en zon. 12 dec. bij AudioPerfect

De in de Belgische plaats Oostkamp gevestigde audiodealer Audioperfect zal in het weekend van 11 en 12 december a.s. de MLS3 van de Zwitserse luidsprekerbouwer Piega demonstreren. Een Luxman L-509X zal het muzieksignaal versterken en als bron zullen een Luxman D-05u SACD-speler en een 432Evo streamer functioneren. Iedereen is welkom, maar stuur wel even een e-mail naar AudioPerfect.

Piega MLS 3 en Luxman L-509x

“Gezien de prijsklasse voor de meeste mensen niet echt bereikbaar, maar so what?! Maak eens kennis met een ultra highend luidspreker die je tot voor kort niet in België kon vinden, de Piega Master Line Source 3,” aldus de enthousiaste audiodealer AudioPerfect.

De Master Line Source 3 (MLS 3) van de Zwitserse luidsprekerbouwer Piega is de kleinste van de drie ultra highend lijnbron-luidsprekers van het bedrijf. De MLS 3 is manshoog, maar wel slank en niet erg diep, dus toch ergens wel huiskamervriendelijk. Zijn sterkte zit hem in het lijnbronprincipe, de vier coaxiale ribbon tweeters/middentoners en zijn vier snelle lichtgewicht aluminium woofers. De coaxiale drivers en twee van de vier woofers stralen ook naar achteren met als resultaat een dipool weergave met een prachtige diepte.

De coaxiale drivers stralen ook rechtdoor waardoor muren, plafond en vloer veel minder het geluid beïnvloeden via weerkaatsingen. De luisteraar krijgt dus een erg schone weergave met veel minder kans op de vaak voorkomende room modes die je basweergave naar de vaantjes helpen.

“We zullen de MLS 3 van de nodige Watts voorzien met een prachtige Luxman L-509X geïntegreerde versterker (10.000 euro). De bron is als gewoonlijk onze lievelingsstreamer, de 432EVO Aeon. Een eindereeks maar niettemin schitterende Luxman D-05u SACD-speler doet dienst als DAC.

Belangstelling om de demonstratie bij te wonen? Stuur dan een e-mail naar peter@audioperfect.be.

Wanneer? Zaterdag 11 en zondag 12 december 2021 van 14:00 uur tot 17:00 uur.

Waar? Dom van Asschestraat 2, 8020 Oostkamp (België).

BELANGRIJK: een covid19-certificaat is verplicht. En al naargelang de op dat moment geldende regels, kan de demonstratie worden geannuleerd.


EDITORS' CHOICE