Ansuz Acoustics presenteert nieuwe antiresonantie- en ontkoppelvoeten

Ansuz Acoustics is een Deens bedrijf dat kabels en accessoires voor high-end muzieksystemen ontwikkelt, ontwerpt, produceert en verkoopt. Ansuz Acoustics heeft een tweetal nieuwe antiresonantie- en ontkoppelvoeten gepresenteerd die na plaatsing onder een hifiapparaat een betere geluidskwaliteit zouden moeten opleveren.

Ansuz Acoustics Darkz: introductie van zirkonium en roestvrij staal

Ansuz Acoustics presenteert naar eigen zeggen met trots haar nieuwste prestatie van de niet-aflatende zoektocht om het volledige potentieel van effectieve resonantiecontrole te benutten. Door gebruik te maken van de eigenschappen van innovatieve materiaalcomposieten, slaagde Ansuz Acoustics erin om een geheel nieuwe dimensie van indrukwekkende muzikale sound enscenering te ontsluiten. De premium Signature Z2S Darkz is geoptimaliseerd met de meest geavanceerde materialen en technologieën. De Junior versie S2T Darkz deelt de muzikaliteit van de Darkz Signature Z2S.

Ansuz Darkz Signature Z2S

De resonantiecontrole van zirkonium resulteert in een uitstekende muzikale verfijning en creëert een natuurlijke soundstage die ongeëvenaard is in zijn zuiverheid, precisie en aandacht voor muzikale details. Hoewel de audio-impact van titanium en zirkonium enkele opvallende overeenkomsten vertoont, is het audio-effect zeker veel meer uitgesproken met de nieuwe Darkz Signature Z2S.

De Darkz Signature Z2S is verder akoestisch geoptimaliseerd door de Ansuz Supreme coating op elke schijf aan te brengen. Deze coating wordt aangebracht op elk van de zirkoniumschijven in een HiPIMS (High Power Impulse Magnetron Sputtering) PVD-machine om de fijnste en meest uniforme laag zirkonium, wolfraam en titanium te creëren, gevolgd door een laag titaniumnitride. Als laatste worden de schijven voorzien van een laag zirkonium.

Ansuz Darkz S2T

De Darkz S2T in roestvrij staal deelt dezelfde belangrijke kenmerken als de Darkz Signature Z2S wat betreft de resonantiecontrole. De toon is organisch, de soundstage is natuurlijk en de muziekdetails zijn aanwezig.

Ansuz Darkz: prijzen en leveringsinformatie

Ansuz Darkz S2T:     640 euro
Ansuz Darkz Z2S:  3.340 euro

MERK

EDITORS' CHOICE