NIEUWSOptoma

Optoma ZU2200: ultraheldere professionele WUXGA-laserprojector

Projectormerk Optoma heeft een productlijn van ultraheldere laserprojectoren gelanceerd. De ZU2200 professionele laserprojector met hoge helderheid voorziet in een behoefte aan hoogwaardige installaties, waaronder de entertainment-, tentoonstellings- en digital signage-markten. Deze projector maakt deel uit van Optoma's Ultra Bright-serie en biedt een ongelooflijk hoge helderheid van 22.000 lumen en extreme flexibiliteit met acht verwisselbare lenzen om te voldoen aan de behoeften van zelfs de meest complexe installaties. 

Optoma ZU2200

Als onderdeel van de Optoma DuraCore-laserreeks zijn de hoogwaardige projectoren uit de Ultra Bright-serie uitgerust met 4K HDR-compatibiliteit, pure engine-videoverwerking en kleurafstemming om visueel opvallende, levensechte beelden te produceren met uitzonderlijke details en een hoge kleurnauwkeurigheid. Bovendien bereikt de ZU2200 een superieure kleurweergave door middel van MultiColor Laser (MCL)-technologie.

Sterke betrouwbaarheid vormt de kern van de Ultra Bright Series-projectoren, met 24/7 gebruiksmogelijkheden, een laserlevensduur tot 30.000 uur en een IP5X-classificatie voor optimale en betrouwbare prestaties, zelfs onder extremere omstandigheden tot 50 graden Celsius.

Met een robuust metalen chassis en modulair ontwerp voor eenvoudiger onderhoud, een groot aantal aansluitmogelijkheden en een failsafe redundantiemodus voor onmiddellijke bronwisseling, bieden de projectoren uit de Ultra Bright-serie een oplossing voor ingewikkelde installaties, waaronder multiprojector- en dome-projectietoepassingen.

Meer weten? Kijk dan op optoma.nl of optoma.be.

MERK

EDITORS' CHOICE