NIEUWS

Pontis is een beugel om jouw Sonos One of One SL aan een 3-faserail te bevestigen

“Wil je je favoriete muziek streamen in je winkel of bedrijf? Dat wordt nu makkelijker dan ooit. Met de Pontis van Track Rail Solutions kies je voor maximale flexibiliteit, gebruiksgemak en de allerhoogste kwaliteit. Bovendien is het een elegante verschijning waar je klanten van onder de indruk zullen zijn,” aldus Track Rail Solutions over de Pontis, een ophangbeugel voor de Sonos One of Sonos One SL.

Pontis: technische functionaliteiten

De 3-faserail in het bedrijfspand zorgt waarschijnlijk al voor fantastisch licht en enorme veelzijdigheid. Met de Pontis, een ophangbeugel die geschikt voor de Sonos One en Sonos One SL, wordt daar een extra dimensie aan toegevoegd. Bevestig eenvoudig een Sonos One of One SL en geniet van de muziek. De Pontis werkt bovendien met alle 3-faserails, waaronder die van bekende merken als Global, Powergear, Eutrack en Ivela.

Pontis: toepassingen

De Pontis kan overal gebruikt worden waar een 3-faserail hangt of komt te hangen. Hij komt optimaal tot z’n recht in ruimtes waar je wel wilt genieten van de muziek die je streamt, maar waar je liever geen speakers aan de muur of op de grond wilt hebben. Om die reden is de Pontis uitermate geschikt voor horecagelegenheden, winkels en fitnesscentra. Wie thuis een 3-faserail aan zijn plafond heeft hangen kan natuurlijk ook de Pontis gebruiken.

De Sonos One en Sonos One SL behoren op dit moment tot de meest populaire streamingspeakers op de markt. Daarom heeft Track Solutions de Pontis ontwikkeld om naadloos en draadloos met deze luidsprekers samen te werken.

Met de opkomst van streamingdiensten als Spotify en Apple Music heb je praktisch altijd en overal je favoriete muziek bij je. Dankzij slimme speakers zoals de Sonos One en One SL kun je die muziek bovendien ook eenvoudig met andere delen. En dat je zulke speakers met de Pontis ook nog eens aan je 3-faserail kunt bevestigen, maakt het helemaal af.

Meer weten? Kijk dan op deze website.


EDITORS' CHOICE