NIEUWSKEF

Anneke van Giersbergen treedt op tijdens iEAR show op 13 en 14 november

Redactie Hifi.nl | 27 oktober 2021 | Fotografie Fabrikant | KEF

Op zaterdag 13 november en zondag 14 november a.s. zal de iEar audioshow plaatsvinden in het Willem II stadion in Tilburg. Dit is een informatieve en leuke show voor liefhebbers van muziek en hifi-apparatuur. Zangeres Anneke van Giersbergen zal als special guest live optreden in de ruimte waar apparatuur van het Noorse Hegel en luidsprekers van het Engelse KEF opgesteld zullen staan.

KEF, Hegel en 2-meter sssies tijden iEAR audioshow

GP Acoustics staat bekend als distributeur van KEF luidsprekers en voert daarnaast ook het Noorse elektronica merk Hegel. Een prettige combinatie. KEF mag gerekend worden tot de absolute top van de hifi wereld. Met zestig jaar aan innovatie en uitmuntendheid in hifi luidspreker engineering. En net als in alle voorgaande jaren van de steeds roemruchtere historie van de Audio Show iEar’ zal ook dit jaar brand ambassador Johan Coorg weer zijn opwachting maken om ons deelgenoot te maken van de laatste KEF noviteiten. Natuurlijk op eigenzinnige wijze. Hij zal terzijde gestaan worden door Anders Ertzeid van Hegel die uit Oslo die op zijn vertrouwde wijze ons weer deelgenoot gaat maken van de nieuwe aanwinsten bij Hegel.

Als klap op de vuurpijl heeft GP Acoustics Jan Douwe Kroeske bereid gevonden voor het geven van hele speciale 2 meter sessies met als hoogtepunt muzikale intermezzo’s van Anneke van Giersbergen. Ruimte M1 op de 1e verdieping, daar gaat het bruisen, dat mag je als muziekliefhebber niet aan je voorbij laten gaan. Aanvang KEF & Hegel 2-meter-sessies is zowel op zaterdag als op zondag 11.00 uur en 14.00 uur.

Audio Show iEar’ 2021: waar, wanneer, wat, hoe laat, kosten?

Zaterdag 13 en zondag 14 november 2021
Openingstijden 10.00 – 18.00 uur
Locatie: Willem II stadion Tilburg
Ruim 60 fabrikanten in 30 luisterruimtes
Diverse productintroducties en speciale gasten
Entree gratis
Gratis ruime parkeergelegenheid
Gratis pendelvervoer tussen Tilburg CS en stadion

MERK

EDITORS' CHOICE