NIEUWSFocal

Primeur: Focal Grande Utopia in het zonnetje op iEAR show op 13 en 14 november

In het weekend van zaterdag 13 november en zondag 14 november a.s. zal Audio Show iEar 2021 plaatsvinden in het Willem II stadion in Tilburg. De vloerstaande Focal Grande Utopia EVO zal daar zijn Nederlandse primeur beleven.

Focal Grand Utopia, Naim Statement en Naim Solstice

Audio Show iEar’ 2021 biedt veel van het beste wat er op de audiomarkt verkrijgbaar is. Een prachtige gevarieerde mix van toegankelijke en betaalbare audioapparatuur tot en met exclusieve topproducten. En uit die laatste categorie hebben we voor het eerst in Nederland de Focal Grande Utopia EVO aangestuurd door de Naim Statement en voorzien van muziek door de Naim Solstice. Een fantastisch topsysteem, maar zeker niet de enige ultieme high-end installatie de er te vinden zal zijn op de show.

Smart Audio is importeur van o.a. het Franse luidsprekermerk Focal. Een fabrikant die alweer ruim veertig jaar bestaat en bepaald niet heeft stil gezeten in al die jaren. In de grote ruimte op de 1e verdieping zal er weer samen met Naim Audio acte de presence worden gegeven en verschillende combinaties van de merken ten gehore worden gebracht.

In de kleine ruimte op de 2e verdieping vindt je weer al die prachtige Focal koptelefoons, die je één voor één mag beluisteren. Daar zijn dit jaar bij diverse nieuwe modellen bijgekomen. 

Audio Show iEar’ 2021: waar, wanneer, wat, hoe laat, kosten?

Zaterdag 13 en zondag 14 november 2021
Openingstijden 10.00 – 18.00 uur
Locatie: Willem II stadion Tilburg
Ruim 60 fabrikanten in 30 luisterruimtes
Diverse productintroducties en speciale gasten
Entree gratis
Gratis ruime parkeergelegenheid
Gratis pendelvervoer tussen Tilburg CS en stadion

MERK

EDITORS' CHOICE