NIEUWS

Codes voor 3 maanden gratis TIDAL op Dutch Audio Event

Goed nieuws voor bezoekers van het Dutch Audio Event die nog géén TIDAL-abonnement hebben. De organisatie van DAE zal in de ruimte van DALI Benelux, op de show te vinden in zaal 81, maar liefst 1.500 codes uit gaan delen waarmee nieuwe accounts drie maanden gratis van TIDAL HiFi gebruik kunnen maken!

DALI is een merk apart. De opdracht om ziel en zaligheid van muzikanten door te geven nemen ze bloedserieus. Het Deense bedrijf streeft ernaar om apparatuur voor hoogwaardige reproductie vriendelijk te prijzen. Op die manier wil DALI meer muziekliefhebbers bereiken. Tekenend voor die inzet zijn ook de cd’s die het merk uitgeeft, een eigen YouTube-kanaal, directe samenwerkingen met artiesten zoals de Lukas Graham Band en Laurel, de Music Room met interviews met musici en het magazine ‘Be There’. Dichtbij muzikanten, dichtbij muziekfans. 

DALI Benelux is op DAE aanwezig met uiteraard DALI, maar óók met Bluesound, NAD en een mooie primeur voor alle bezoekers van de show, in het spoor van deze recente onthullingen

Voor wie al dat fraais nog niet genoeg is, hebben we dus een mooie extra in de aanbieding in zaal 81: 3 maanden gratis TIDAL HiFi voor de eerste 1.500 bezoekers! Zien we je daar?


EDITORS' CHOICE