NIEUWSBenQ

De BenQ GS50 is een spatwaterdichte Full HD Portable Beamer voor films & muziek

BenQ introduceert een draagbare beamer voor buitengebruik met extra bas voor fantastische geluidseffecten. De BenQ GS50 Full HD projector levert een echte all-in-one bioscoopervaring op de meest ongebruikelijke locaties met snelle inzetbaarheid, authentieke kleuren, levendige contrasten en diepe geluidseffecten. En hij is spatwaterdicht.

BenQ GS50: draagbare Full HD beamer voor buiten

Deze slimme mini beamer is volledig draadloos en biedt directe toegang tot Google Play, live streaming apps, films, tv-programma's, sport en games, maar ook sociale media via de ingebouwde Android TV, draadloze casting vanaf iOS- en Android-apparaten, maar ook computers. Met zijn veelzijdige modi levert de GS50 altijd het optimale resultaat voor film-, game-, sport- en muziek. Indien gewenst kan hij ook naadloos worden gebruikt als draagbare Bluetooth-luidspreker op accu.

“Dankzij de autofocus maakt de nieuwe BenQ GS50 in een handomdraai ongekende filmervaringen mogelijk in de tuin, op de camping en andere mooie plekken in de natuur. De GS50 is makkelijk mee te nemen in het meegeleverde etui of aan de handige handgreep aan de zijkant en zorgt voor spontaan entertainment op de plek van uw keuze, of u nu naar muziek, podcasts luistert of naar films, series of naar een race van onze Max Verstappen zit te kijken,”aldus de persverklaring van BenQ.

De draagbare projector met Full HD-resolutie en een helderheid van 500 ANSI lumen projecteert in een handomdraai content met een grootte tussen 80" en 100". Eigenschappen zoals BenQ CinematicColor technologie, geoptimaliseerde beeldmodi, 97% dekking van de Rec. 709 kleurruimte, HDR10 en HLG zorgen voor de beste bioscoopkwaliteit en uniforme helderheid, dag en nacht. Gebruikers van de GS50 kunnen genieten van draadloze Android TV streaming en krachtige Bluetooth multi-channel audio met maximale mobiliteit en veelzijdige connectiviteit.

BenQ GS50: helder geluid met een extra dosis bas

De GS50 Android Beamer bevat BenQ's treVolo audiosysteem met aparte tweeter/midrange drivers en een speciale woofer voor resonerende bas die een echt bioscoopgevoel geeft. De geïntegreerde 2.1-kanaals luidspreker bevat twee vijf Watt mid-range tweeters, een krachtige tien Watt woofer en verschillende geluidsmodi voor een superieure geluidskwaliteit bij het kijken naar films, series, games, sport of het luisteren naar muziek.

BenQ GS50: comfortabel ontwerp, speciaal voor gezinnen

De GS50 is ontworpen voor gezinnen met kinderen en heeft outdoor- en veiligheidsfuncties zoals IPX2 spatwaterbescherming, valbescherming en oogbescherming om gezinsuitstapjes met modern entertainment te verbeteren. De exclusieve BenQ FamiLand app kan goedgekeurde kindvriendelijke content op YouTube weergeven, ouders kunnen TV-tijden beheren en hun eigen afspeellijsten voor kinderen maken. De schakelaar voor toetsenbordvergrendeling beveiligt de projector wanneer dat nodig is, zodat kinderen de projector niet zonder toezicht kunnen bedienen of instellingen kunnen wijzigen.

De miniprojector biedt een lange accuduur om te genieten van een avondvullende speelfilm, een LED-lichtbron met een levensduur van 30.000 uur en universele connectiviteit voor slimme apparaten, laptops, gameconsoles, Blu-ray-spelers en USB-media.

BenQ GS50: prijs en leveringsinformatie

De spatwaterdichte Mini Beamer GS50 is vanaf november in de winkels verkrijgbaar voor een adviesprijs van 749 euro.


EDITORS' CHOICE