NIEUWSStassen Hifi

Stassen Hifi gaat producten van het Italiaanse Audia Flight verkopen

Stassen Hifi is één van de oudste Hifibedrijven van Nederland. Het Palazzo luisterkasteel is met maar liefst twintig geweldige luisterruimtes een bijzondere plek waar Hifi liefhebbers hun hart kunnen ophalen. Stassen wil Hifi liefhebbers graag wat bijzonders bieden en had haar ogen laten vallen op de bijzondere mooie elektronica van het Italiaanse Audia Flight.

Audia Flight: Italiaanse audiofabrikant

“De apparaten van het in Italië gevestigde Audia Flight zijn Italiaanse kunstwerken, kunst zoals ze de emoties van de muziek overbrengen en hun schoonheid als object. Muziek is de “ziel” van al hun producten. Hightech, cultuur en emotie smelten samen. Beleef een Opera of Live concert met de impact en het realisme zoals je nooit eerder hebt meegemaakt. Vol emotie, kleur, leven en alles wat muziek tot muziek maakt!,” aldus importeur YN Audio.

Alle Audia Flight producten worden nog steeds volledig met de hand gemaakt in de fabriek in de stad Civitavecchia, vlakbij de Middellandse Zee en iets meer dan 70 kilometer van Rome.

Audia Flight bij Stassen Hifi

Vanaf volgende week zijn de FL Three S, FLS9 en FLS10 geïntegreerde versterkers, de Strumento No1 voor- en No4 eindversterker en de FLS CD Three CD speler van Audia Flight te beluisteren.

Ook zal Audia Flight in worden gezet tijdens een evenement op 6 november a.s. rondom de nieuwe B&W 800 D4 luidsprekers.

Adres en contactgegevens Stassen Hifi

Palazzo luisterkasteel en winkel
Grotestraat 23
5931 CS Tegelen
 
Showroom Venlo
Vleesstraat 68
5911 JH Venlo
 
Tel. +31 (0)77 – 320 7320
Website: www.stassen.nl
Kijk op de website voor openingstijden en een routebeschrijving.

MERK

EDITORS' CHOICE