NorStone introduceert nieuwe meubels en kabels

NorStone Design audio en TV meubels kenmerken zich door eenvoud en functionaliteit, waarbij design zeker niet uit het oog verloren is. Het is een Frans merk dat al ruim 15 jaar met succes de meest basic meubels ontwerpt voor audio en videoapparatuur in huis. Het bedrijf maakt ook kabels en lanceert dit najaar een aantal nieuwe producten.

NorStone: audiomeubels

De Como is het meest luxe hifi meubel in de line up van NorStone als het gaat om gebruikte materialen en afwerking. De houten plateau’s zijn bekleed met een fraai stuk leer voor een mooie akoestische demping en warm uiterlijk. Ook de geanodiseerde Gun Metal kleur RVS buizen zijn uitgerust met een aantal rubber ringen om optimale demping creëren.

Er zijn vier maten in de verkrijgbare hoogtes en kunnen naar eigen inzicht samengesteld worden. Dus twee plateau’s voor een paar mooie eindversterkers die gaan pronken in de luisterkamer behoort tot de mogelijkheden.

De Como is er vanaf 349 euro voor de Base laag.

De Esse AV en Hifi uit de NorStone lijn hebben de sporen in de jaren al verdiend, maar zal het succes zeker doorzetten met de Esse Wood versies. Deze versie heeft een metalen frame met houten planken als liggers, in de kleuren Walnoot en licht eiken. Helemaal in de trend van de industriële vormgeving vandaag de dag. Verkrijgbaar vanaf 219 euro.

NorStone: voedingskabels

NorStone breidt de lijn met audio- en videokabels uit en wel met stroomkabels in de series Arran, Skye en Jura. De laatste twee worden vervaardigd in het land van oorsprong van het merk, Frankrijk dus.

Arran is de Performance serie van NorStone en kost 79 euro voor een meter. 2,5 Kwadraat koperen geleiders omhuld met katoen fiber, PVC, afgemonteerd vergulde Schuko stekkers. Skye is de Premium serie en heeft een andere ader-opbouw (zes fijne aderbundels om een solide kern van kopergeleider, dubbele afscherming (en naast deze dubbele afscherming ook gebruik van katoen en papier), afgemonteerd met Rhodium blad afgewerkte koperconnectoren (rechtstreeks geschroefd, niet gesoldeerd), voor een perfect contact en ongevoelig voor straling van buitenaf. Vanaf 199 euro.

De High End serie valt binnen de Jura lijn. Net als bij de Interconnects, HDMI en optische kabels is dit de serie met de mooiste materialen voor het beste resultaat. Drievoudige afscherming, gebruik van het meest hoogwaardige koper in een concentrische steropbouw, carbon, aluminium, mylar folie,  PVC, textiel. De hele opbouw draait om schone, stabiele stroom doorvoer en het resultaat is rust in het geluid. Niet geheel onbelangrijk: het is daarnaast een zeer veilige kabel die voldoet aan de laatste strenge brandvoorschriften. Vanaf 399 euro.

Meer weten? Kijk dan op de website van AVtunes.

MERK

EDITORS' CHOICE