Najaarsshow bij Studio Wilbert met o.a. Estelon, Pass Labs, dCS en Naim op zat. 30 okt.

Bij Studio Wilbert is het luisterseizoen weer begonnen. Op zaterdag 30 oktober a.s. zullen o.a. luidsprekers van Estelon in het zonnetje worden gezet aangestuurd door een set versterkers van Pass Labs. Belangstellenden wordt vriendelijk verzocht zich van tevoren even in te schrijven.

Luistershow bij Studio Wilbert in Utrecht

“In weerwil van de wereldwijde chip- en materiaalschaarste is het ons toch gelukt onze analoge en digitale collectie flink uit te breiden. En gelukkig kunnen we nu weer een luistershow organiseren om de eerste aanwinsten voor het voetlicht te brengen.

Op zaterdag 30 oktober a.s. presenteren we onze twee nieuwe schitterende Estelon aanwinsten; de Estelon XBII, Estelon YBII én het langverwachte Naim Solstice draaitafelpakket. Een belangrijk kenmerk van de elegante ontwerpen van Alfred Vassilkov is dat, naast dat ze fantastisch klinken, ze zich ook makkelijk laten plaatsen in de ruimte. Met vernieuwde cross-overs, interne bekabeling én de mat zwarte drivers zijn de Estelon XBII en YBII doorontwikkeld als vloerstaande luidsprekers voor compacte ruimtes.

We laten de Estelon XBII vlammen met het Naim Solstice draaitafel pakket en dCS Rossini/Clock, aangesloten op de Pass Labs XP32/X250.8 combinatie met MIT Level 1 bekabeling.

De Estelon YBII speelt met de REGA Planar 10 draaitafel en dCS Bartók aangesloten op Pass Labs XP17 Phono/INT60 -combinatie met MIT EVO 1 bekabeling.

Graag tot snel,” aldus Team Wilbert (Jan Willem, Olav, Harald).

Meer weten? Kijk dan op de website van Studio Wilbert.

Een belangstellende kan zich inschrijven via deze link.

Adres en contactgegevens Studio Wilbert

Korte Jansstraat 11
3512 GM Utrecht
Tel.: +31 (0)30 – 231 9874
E-mail: wilbert@wilbert.nl
Website: https://www.wilbert.nl/EDITORS' CHOICE