NIEUWSWilson Audio

Reference Sounds Showtime III: Dan D'Agostino, Wilson Audio en JBL

Halverwege december is het tijd voor de laatste 2021-editie van het Showtime-drieluik. Vanaf donderdag 9 december staat de magische combinatie van Dan D’Agostino Master Audio Systems en Wilson Audio centraal in de High End demoruimte van het Reference Sounds Experience Center.

"Een magistrale combi met wereldwijde roem en dat is niet zomaar. Gepaard met Dan D’Agostino ontvouwt Wilson Audio een autoriteit en energie die je vastgrijpt en niet meer loslaat. Samen met Transparent Cable ontstaat een synergie die gewoonweg helemaal klopt!"

"Als pionier van versterkers met extreme vermogensreserves en grondlegger van Krell Industries heeft Dan D’Agostino natuurlijk een indrukwekkend repertoire. Met Dan D’Agostino Master Audio Systems bundelt hij al zijn ervaring en ontwikkeld misschien wel ’s werelds meest gelauwerde ultra High End versterkers die al indruk maken voordat de eerste noot geklonken heeft. Dat belooft dus weer een geweldig feestje te worden met een mix van heerlijke muziek én achtergrond informatie in ons Reference Sounds Experience Center!"

SHOWTIME III: Dan D'Agostino, Wilson Audio en JBL

Donderdag 9 december                van 13uur – 18uur
Vrijdag 10 december                      van 11uur – 17uur
Zaterdag 11 december                 van 11uur – 17uur

Meld je aan voor Reference Sounds SHOWTIME PART 3 via de speciaal ingerichte webpagina www.referencesounds.nl/showtime of telefonisch + (0)36 303 18 80.


EDITORS' CHOICE